2777
2789
عنوان

انتخاب

77 بازدید | 12 پست

سلام ، از این که تو این سایت دارم راجب مشکلم حرف میزنم یکم احساس نا خوشایندی دارم چون میگن این سایت مال زناست ! 

از اونجا که‌ دوست ندارم کسی منو بشناسه پیش مشاور نرفتم 

واقعیت اینه که تو سن ازدواج قرار دارم امکانات زندگی رو هم کم و بیش تهیه کردم یعنی تقریبا یه رفاه معمولی رو میتونم برا زنم تهیه کنم . 

منتها مشکل اصلا اینا نیستن ، حقیقتا من دنبال دختری نیستم که سالم باشه یا امروزی باشه چون میدونم که توقع هاشون بالا میره ، مهریه هم زیاد میخوان و باید ۲۴ ساعته کار کنم تا ازم راضی باشن .

من دنبال دختری هستم که مشکل روانی داشته باشه یا اصلا کرولال باشه یا دیوونه باشه یا صرعی باشه خلاصه اینکه سرگرم مشکلات خودش باشه من چون یه سری اهداف برا خودم دارم وقت اینو ندارم که درگیر زندگی زناشویی بشم . علت اینکه میخوام ازدواج کنم اینه که از تنهایی میترسم از طرفی پدر و مادرم دارن پیر میشن و هعی میگن زن بگیر باید یه جوری این مرحله رو رد کنم 

فقط میخوام یه نفر تو خونه باشه که برای مثال احساس کردی هیچکسی نیست پیشت باز اون آدم رو میبینی از تنهایی در میای 

جالب اینجاس هر چی میگردم کسی رو پیدا کنم که ویژگی های بالا رو داشته باشه تو شهر ما پیدا نمیشه از اون بدتر خانواده ام موافقت نمیکنن خیلی شرایط بدی رو دارم میگذرونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجام که پیش مشاور نرم

اشتباه می‌کنید

اکثر کاربر های اینجا بچه مدرسه ای هستن 

در ضمن مشاور هم نیستیم ، در حد تجربه و عقل خودمون میخوای بهت گفتیم که اشتباه میکنی این روش اصلا درست نیست 

کارو تلاش تو از الان می‌ترسی که بعدا کار کنی مه همسرت تو رفاح باشه

کار و تلاش برای هدفی مقدس ، کار و تلاش برای یه هدف تو کار و تلاش رو بکنی بدی دختر امروزی بده مثلا عمل زیبایی کنه این میشه یه کار بیخود 

اشتباه می‌کنید اکثر کاربر های اینجا بچه مدرسه ای هستن  در ضمن مشاور هم نیستیم ، در حد تجربه و ...

اون سکانس پیمان معادی رو دیدی به مشاور میگه (  تو که این همه خط قرمز داری ... هعی ساعت رو نگاه میکنی تا کی وقت تموم شه پول ویزیت رو بگیری بری تیر و تخته بگیری بریزی تو این سیم ساری ) من مشکل روانی ندارم من فقط حوصله ندارم تو سن ۳۰ سالگی ناز یه خانم رو بکشم 

اون سکانس پیمان معادی رو دیدی به مشاور میگه (  تو که این همه خط قرمز داری ... هعی ساعت رو نگاه ...

نه ندیدم 

اگر انقدر کم حوصله اید که حاضر نیستید توجه کنید به طرف مقابل بهتره ازدواج نکنید چون هیچ زنی بی نیاز از توجه نیست (قهر و ناز و نوز بچگانه رو نمی‌گم) 

در ضمن آدم مشکل دار احتمالا نیاز به توجهش بیشترم هست

بازم میگم آدم مشکل دار شما رو درگیر مشکلات خودش خواهد کرد ،دنبال زندگی سالم باشید

شبتون بخیر