2777
2789
عنوان

سقط جنین😭😭😭😭

242 بازدید | 21 پست

سلام خیلی ناراحتم دیروز هفته ۱۱بارداری رفتم سونو‌گرافی گفتن جنین تو هفته ۸ رشدش متوقف شده 

دکتر نامه داد برم بیمارستان برای سقط ولی بیمارستان گفت باید دوتا برگه سونوگرافی داشته باشی برای سقط برو یه هفته بعد دوباره سونو بده 

اخه وقتی هفته۱۱قلب دیده نشده چرا الکی ادمو اذیت میکنن ک یه هفته صب کنم خسته شدم 😓😓

ب دکترت بگو قرص بده تو خونه سقط کن 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متأسفم انشاالله دوباره باردار میشی باید دو تا سونو ببری ولی همون روز که سونو اولیو دادی دومی هم میتونی تکرار کنی جای دیگه چرا گفته یک هفته دیگه  

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
بیمارستان نرو ، میزنن ناقصت میکنن ، تو خونه سعی کن دفع کنی با روش های خونگی

بیمارستان ناقص میکنه؟؟

میدونی اگه جفت خارج نشه مادر میمیره؟

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

دقیقا عین من

عزیزم تو برو دوتا جای متفاوت سونو بده بعد سونو تو دستت برو یکی از از بیمارستانای دولتی ک مخصوص زایمانه برو داروخونه قرص بخا میفرستن پرونده تشکیل میدی قرص میگیری من بلد نبودم راهشو تا بتونم قرص بگیرم شدم چارده هفته 

جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(گندم برکه  محمد متین یا چه نمیدانم)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
دکتر گف قرص نمیدیم تو خونه سقط کنی باید بیمارسنان بری خودشم کورتاژ اولیم بارداریم خیلی سردرگمم

نترس کورتاژ نمیکنن عزیزم.

اول طبیعی سقط میکنی به کمک قرص و آمپول اگر چیزی موند کورتاژ میشی.

منم پارسال کورتاژ شدم امسال خداروشکر باردارم.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
بیمارستان ناقص میکنه؟؟ میدونی اگه جفت خارج نشه مادر میمیره؟

یک هفته وایسه دید دفع نشد بره ، بیمارستان انقدر دارو میزنه که نازا میکنه ، خودشونم رضایت نامه میگیرن که اگر نازا شدی خودت خواستی و...این یعنی یه جای کار میلنگه

دکتر گف قرص نمیدیم تو خونه سقط کنی باید بیمارسنان بری خودشم کورتاژ اولیم بارداریم خیلی سردرگمم

ن منم تازه سقط کردم اولیم بود ۱۱هفته گفتن تو ۸هفته موتده قرص دادن گفتن دو روز مصرف کن سقط نشد بیا کورتاژ ک سقط شد نرفتم دیگ

جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(گندم برکه  محمد متین یا چه نمیدانم)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
دقیقا عین من عزیزم تو برو دوتا جای متفاوت سونو بده بعد سونو تو دستت برو یکی از از بیمارستانای دولتی ...

دکتر گف بیمارسنان احتمالا بستری شی قرص زیر زبان بدن بهت تا بیمارستان سقط کنی اگر نشد بعد کورتاژ منم نگرانم کورتاژ عوارض داشته باشه

لابد منتظرن معجزه بشه و قلبش بزنه

منم یک بار توی شیش ماهگی مرده زایی داشتم منم یک ماه بود مرده بود ولی توی یک روز دو تا سونو رفتم بردم بیمارستان اولم خودم سقط کردم بعد بردنم کورتاژ 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی