2777
2789
عنوان

🥲خیلی ناراحتم

332 بازدید | 25 پست

من رژیم گرفتم ۹ کیلو باید کم کنم بعد باشگاهم شروع کردم ۲۰ روز میشه بعدش خیلی زیاد رعایت میکنم صبحانه یه تیکه کوجیک پنیر با تست جو و روشم تخم کتان میزیزم با ی لیدلن چای بدون قند ناهار ۶الی ۷ قاشق برنج با سبزیجات 

یا میان وعده یا شام یه لیوان شیر کم چرب با ی تست جو با ی قاشق کره بادان زمینی و تخم کتات میخورم گاهی اوقاتم تخم مرغ ابپز  شام یا ناهار کلا غذام همیناست . کالریمم بالا پایین میخورم  یه روز ۹۰۰ تا ی روز ۱۲۰۰ الی ۱۳۰۰ 

🥲بعد ب مربیم گفتم من ضعف میکنم روزی ی قاشق کره بادام میخورم میگ نخور چاق میشی🥲اخه اگ اینم نخورم خیلی ضعف میکنم و قندم میوفته🥲🥲🥲🥲بنظر شما این کارایی ک انجام میدم اشتبان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولی کم کن که بعداً برنگرده سعی کن ازهمه چی کم مصرف کنی و پروتیینی بیشتر بخوری به همراه سبزیجات ومغزها

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بنظرم کالری شماری بهتر از رژیمه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

۱۳۰۰ کالری کم نیست 

تقسیمش کن وعده هاتو 

منم کالری شماری دارم 

و تقریبا هر روز زیر ۱۰۰۰ کالری مصرف می کنم 

و با ورزشم تقریبا ۴۰۰ کالری می سوزنم و احساس گرسنگی دارم ولی خیلی شدید نیست 

قابل تحمله 

رژیمه دیگه قرار نیست اسون باشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

صد در صد

نصف کالری مورد نیاز بدنتو داری میخوری

بجا اینکه لاغر بشی داری خودتو نابود میکنی

۹ کیلو حداکثر توی ۲ ماه باید کم کنی حداکثر ۳ ماه بهترینشه دیگه ۹ کیلو 

اینطور که داری فشار میاری تو دو هفته کم میشه و بعدشم که همش مریضی 

ورزش هوازی انجام بده

بدو

درست هم تغذیه کن

کربوهیدارت هم کمتر بخور چربی هم همینطور

ولی کالریتو کمتر نکن

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
صد در صد نصف کالری مورد نیاز بدنتو داری میخوری بجا اینکه لاغر بشی داری خودتو نابود میکنی ۹ کیلو ح ...

خب ادم چی بخوره بیشتر سیر نگهش داره

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن