یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 عنوان هر چه کنی به خود کنی 133 بازدید | 5 پست «مَنْ ظَـلَمَ ظُلِمَ * مَنْ اَنـْصَفَ اُنـْصِف»🌴امیرالمومنین امام على عليه السلام:✍️هر كس ستم كند، ستم مى بيند. هر كس با انصاف باشد انصاف مى بيند.📚غررالحكم،احاديث ۷۶۸۸ و۷۶۹۲ آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم 1403/02/18 | 21:12 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59813 گر همه نیک و بد کنی از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 آقا جان پس چرا اینجوری نیست😑 چی چجور نیس آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
آکیزز عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2485 چی چجور نیس هر كس ستم كند، ستم مى بيند. هر كس با انصاف باشد انصاف مى بيند.
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 هر كس ستم كند، ستم مى بيند. هر كس با انصاف باشد انصاف مى بيند. زمان زمان آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم