2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست
بهشم بگم کارداره..میگ یعنی انقدکارداره ک نیومده اینجا..اخلاق شوهرمومیدونم خیلی پرتوقع هست..اگربابامم ...

به بابات واضح بگو بره تا این مشکل پیش نیاد

به شوهرت هم به جای زیارت قبول بگو عزیزم بالاتر از کربلا خدمت به خلق الله هست و فضولی نکردن و توقع نداشتم

یعنی خدایی بعضیا زیارت رو چی میدونن

اگ شوهرتون درک بالایی داره یا کسی نیست ک زود قضاوت کنه میتونی بش بگی ک شرایط خانوادت اینطوره شاید ک ...

کمک ک میکنه گهگاهی اگ دستش تنگ نباشه

مادرمم اولین کارش هست ک قبول کرده..چون همسایه بود رفته

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابات واضح بگو بره تا این مشکل پیش نیاد به شوهرت هم به جای زیارت قبول بگو عزیزم بالاتر از کربلا ...

ممنون

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
متاسفانه میدونه بابام میومده چون میپرسید تنهایی یانه..اگرمیگفتم تنهام پیش خودش میگفت چرا نیومدن پیشت

پس قضیه اینکه شبا بابات میاد پیشت مهم نیست  میمونه مادرتون ....

فردا مامانت نیومد بگو نوبت دکتر داشت

یا بگو مامانم داشت خونه رو تمیز میکرد کمرش درد گرفت شدید خودم بهش گفتم نیاد 

بگو مامانم سرماخورده گفتم نیاد ک مریض نشیم 

بگو میخاست بیاد مهمون اومد خونمون نتونست بیاد 

البته دور از جون مادرتون .....

بگو مامانم رفته پیش مادربزرگم  یا خالم  

واقعا شوهرتون چ پر توقعه مگه زوره ک حتما مادر شما بره خب بار اولش هم نیست ک رفته کربلا شایداصلا شوهرتون چیزی نگه شما الکی نگرانی 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
پس قضیه اینکه شبا بابات میاد پیشت مهم نیست  میمونه مادرتون ....  فردا مامانت نیو ...

پرسیدنش ک میپرسه میدونم چون بابام اینجاهست واون نیست

اره والا خیلی پرتوقع هست خستم کرده بااین توقعش

مادرت شبا خونه کسیم نمونه خیلی بهتره

شب نیس عزیزم روزه..بعدم دوسه تاخونه باهاش فاصله داره..همسایه ست