2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

184 بازدید | 14 پست

خانوما من ۸ ماهه زایمان کردم الان ظاهرا حالم خوبه ولی از باطنانگار حالم خوب نیست در ظاهر میگم میخندم تو جمع میوفتم گاهی بیرون میریم اهنگ گوش میدم ولی از باطن برعکس هرهفته که هرپنجشنبه جمعه ها یا خونه مامانم یا مادرهمسرم بودیم الان دوس ندارم جایی بریم دوس دارم خونه باشم گاهی بی دلیل گریم میگیره..دوس ندارم خونم رفت امد باشه گاهی دوس دارم بچم زیاد بخابه و من بیشتر تو حال خودم باشم دلم میگیره کمی هم با همسرم مشکل داریم درحد سطحی 

بنظرتون ممکنه علائم افسردگی باشه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوری میشم از بس بچه اذیتم میکنه دوس دارم وقتی خوابه یا ساکته تو حال خودم باشم سر اولی یجوری بودم بیرونم نمیرفتم حتی شوهرم سرکار بود خونه بابامم نمیرفتم کلا خونه نشین بودم بزرگ شد بهتر شدم 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
افسردگیه با شوهرت درمیون بزار بگو کنارت باسه و حتما برو دکتر

میشه گفت کنارمه ولی خب برعکس قبلا الان دوس ندارم درموردم مشکلم با کسی حرف بزنم حتی همسرم 

شرایط دکتر رفتنم متاسفانه مساعد نیست😞

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم همینجوری میشم از بس بچه اذیتم میکنه دوس دارم وقتی خوابه یا ساکته تو حال خودم باشم سر اولی یجوری ...

خداروشکر بهتر شدین 

من قبلا اینجوری نبودم حدودا یک ماهه اینجوری شدم 

بچمم مثل قبل اذیتم نمیکنه ولی بازم بچست دیگه 

فکر میکنم از لحاظ عاطفی به مشکل خوردم با خودم

شرایط دکتر رفتن هم ندارم فعلا

افسردگی هس نزار از پا درت بیاره  به ظاهرت برس حال خودت رو یجوری خوب کن

گاهی حتی حوصله ام به ظاهرمم نمیرسه 

گاهی اقوام نزدیکم میگن تو قبلنت کجا الانت کجا

خداروشکر بهتر شدین  من قبلا اینجوری نبودم حدودا یک ماهه اینجوری شدم  بچمم مثل قبل اذیتم ...

بچه اولی خیلی خیلی بدقلق بود واذیتم میکرد منم تنها بودم کلا دیوونه شده بودم تنها میموندم تو خونه فقط گریه میکردم دکترم نرفتم یعنی به کسی نگفتم درین حد حالم بده فقط میریختم تو خودم اما تنهاکاری که فکرمیکنم یکم حالمو بهتر میکرد این بود که رابطم با همسرم خوب بود اگر ازش فاصله میگرفتم عصبی تر میشدم وبالعکس وقتی نزدیکش بودم ارومتر.بنظرم ذهنت درگیره ببین باهمسرت سرچی مشکل دارین حلش کنین یکم آرامش بیاد تو زندگی بچتم که شکرخدا آرومه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
بچه اولی خیلی خیلی بدقلق بود واذیتم میکرد منم تنها بودم کلا دیوونه شده بودم تنها میموندم تو خونه فقط ...

ممنونم از محبتت عزیزم❤

گاهی حتی حوصله ام به ظاهرمم نمیرسه  گاهی اقوام نزدیکم میگن تو قبلنت کجا الانت کجا

تو بهترین حس رو تجربه کردی مادر شدی 

قوی باش سعی کن از روز هات لذت ببری

بچه ات همسرت مهم تر از خودت یه خانوم مادر همسر خوشگل و زیبا میخان….❤️

امیدوارم هرچه سریع تر حالت اوکی شه🌹

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
تو بهترین حس رو تجربه کردی مادر شدی  قوی باش سعی کن از روز هات لذت ببری بچه ات همسرت مهم تر ...

فدای محبتت بشم ممنونم از انگیزت عزیزدلم