2777
2789
عنوان

من از خدا بدم میاد

196 بازدید | 31 پست

ه یکی همه چیزو میده خوشکلی هوش خانواده خوب یا لاقل یه کدومو زیاد میده به یکی ولی به یک نفر هیییییچی نمیده و تازه توقعم داره اگر خودتو بکشی پدرت درمیارم!!!!!! من یه روز خودمو میکشم واقعا ... خدا عادل نیست مثل معلمای مدرسه است مثل مردم جامعه

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

منم دلم خیلی پره 

ولی دلم نمیاد این حرف رو بزنم 

فقط کاش زود تر برم پیش خدا

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهر زندگیه بقیه رو نبین کسی خوشبخت نیست کسی ک باهوشه و خوشگله هم ی سری مشکلات داره ک تو روحتم خبر ...

واااای دقیقا من یکیو می شناختم همش میگفتم خوش به حال زنش چقدر این زن خوشبخته آخرش فهمیدم شوهره چندین بار بهش خیانت کرده و آدم خوبی نیست 

و من فقط ظاهرشونو میدیدم

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
ظاهر زندگیه بقیه رو نبین کسی خوشبخت نیست کسی ک باهوشه و خوشگله هم ی سری مشکلات داره ک تو روحتم خبر ...

خب همین دیگه همه بالاخره یه چیزی دارن بعضیا هیچی ندارن

اصلا پیاممو خوندی؟ حتما به تو خیلی چیزا داده ک دوسش داری

مطمئن باش تو هم خیلی چیزارو داری ولی قدرشو نمیدونی سپاسگزاری نمیکنی. قبول داشته باش که شرایط خیلیا خیلی بدترم هست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

واااای دقیقا من یکیو می شناختم همش میگفتم خوش به حال زنش چقدر این زن خوشبخته آخرش فهمیدم شوهره چندین ...

خب حداقل ظاهرش خوب بوده میگم که بالاخره بعضیا یه چیزی دارن یا خیلی خوشکلن یا خیلی.... بعضیام مث من هییییچی ندارن