2789
عنوان

خدا چقدر بده

100 بازدید | 9 پست

نمیبینه یعنی؟برام سواله .مثلا نمیبینه چقد صداش میزنم؟چجوری حالم داغون شد اون شب؟چجوری داغ شد تمام تنم حتی گریمم نمیگرفت؟برام سواله خب.با اینکه میگم بده ولی بازم اخرین لحظه بااینکه عصبی بودم ازش صداش زدم.نمیشنوه چرا خب.نمیبینه مگه .پس اگر خدا نیست نمیشنوه من به کی پناه ببرم .من کیو صدا بزنم خب.توروخدا به هرکسی که میپرستین به هرکسی دعام کنین مناجات کنین مگه منو نمیبینه خب به کی بگم

🥺

منم از بس گریه کردم سردرد گرفتم 

کاش بمیرم خدااااا

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی قربونت بشم، چقدر دلت پره

الی بحق فاطمه زهرا مشکلت حل بشه، خدا به دلت آرامش بده 

دعای معراج رو هرروز بخون انشاالله مشکلت حل میشه

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

می بینه منتها خدا برنامه های خودش داره ، ما صبرمان خیلی کمه!   خدا خوب سر فرصت برنامه هاش ردیف می کنه ! 

بعد یه زمان هایی گیر نکن تو اتفاقات ، بزار بگذره ، دلیل همه اش یه روز می فهمی!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
🥺 منم از بس گریه کردم سردرد گرفتم  کاش بمیرم خدااااا

منم چشام داغون شد .من اصلا کافر بودم من هیچیو قبول نداشتم برگشتم هرروز صداش میزنم هرلحظه باز میخام برگردم اصلا کسی نیست نمیشنوه

چقدر صداش زدم دارم دیوونه میشم

قشنگ میفهممت الان کاملا مثل توام ولی خوب گاهی نمیشه که بشه من الان کاملا مردم هیچی خوشحالم نمیکنه یه مرده متحرک الان از بس ریختم تو خودم و گریه نکردم دارم منفجر میشم 😔