2777
2789
عنوان

واسه عروسی رنگ کنم ؟

240 بازدید | 15 پست

به نظرتون واسه عروسی موهامو رنگ کنم ؟ 

من هفته دیگه عروسیم هست 

حالا موندم رنگ کنم یا نه 

رشد موهامم خوبه 

اما نمی‌خوام آرایشگرم رنگ کنه چون کارش تو رنگ اصلا خوب نیست ولی خیلی خوب عروس درست می‌کنه 

کارشون دیدم قبلا 

اگر این هفته رنگ کنم تا هفته بعد در میاد موهام 

اگر نکنم هفته بعد آرایشگرم از سفر میاد میگه بیا خودم رنگ کنم کارش تو رنگ هم خوب نیست 

اصلا رنگ کنم یا نه ؟ 

شوهرم هم میگه موهاتو رنگ کن 

من رنگ مو خیلی دوست دارم 🥴

حالا چه خاکی بریزم ؟ 

موهام خیلی بلنده اگر برم زیر دست آرایشگر خودم هم کارش خوب نیست میترسم بزنه انتظار سه سالمو واسه بلند شدنش ازبین ببره خراب شون کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به تظر من یه هفته قبل عروسی ریسکشو نکن

ده بار باید بری حموم

زرد شه موهات داستانه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان دیگه رنگ مد نیس 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

رنگ که مد نیست اگه لایت منظورته نه به نظرم نکن هیچی قشنگ تر از رنگ طبیعی نیست واسه عروس 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

رنگ نکن موهات بلنده زده میشی 

بعد ریشه در میاره باید بری ترمیم تا چند سال باید صبر کنی مثل اولش شه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مشکی بزار باشه کلا بنظرم واسه لباس سفید عروسی موی مشکی بهترییین گزینس 

بلوند با لباس قرمز یا مشکی عالیه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

شاید من قدیمی فکر کنم ولی هنوزم به نظرم شیک ترین ترکیب واسه عروس لباس کاملا سفید با موی طبیعی و مشک ...

اتفاق من سفیده نیستم

مو و چشم و ابروهام خیلی مشکیه

شوهرم میگه بلوند کن به پوستت خیلی میاد 

موندم به دل اون باشم یا منطقی فکر کنم 

فکر کنم بزارم واسه عروسی مشکی باشه 

بعد از عروسی رنگ بزنم 

بهتر نیست !؟ 

اتفاق من سفیده نیستم مو و چشم و ابروهام خیلی مشکیه شوهرم میگه بلوند کن به پوستت خیلی میاد  م ...

لباس سفید گفتم

و این که اتفاقا موی بلوند به آدم سفید بیشتر میاد تا سبزه

ولی فکر کنم سلیقه همسرتون رو حدس زدم تیپ جنیفر می پسنده آره؟

به نظرم بواری بعد عروسی برو یه رنگ و لایت خوشگل و سر فرصت بکن