2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 63 پست

پنج تا جاری هستیم

کار به کار هم نداریم

دو تاشون با خدا و مقیدن

دوتا شونم معمولی ان هر کی سرش به کار خودشه و کلا خونه مادرشوهر یا بیرون همو میبینیم 

تو این پونزده سال سعی کردم با همه با احترام رفتار کنم و حد و حدود روابط رو رعایت کنم که مشکلی پیش نیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور اذما چجور روشون میشه حسادتشون نشون بدن واقعا؟

اصلا نگم برات که چه حرکتایی میکرد میشه یه طومار ! اگه ما یه چیزی میخریدیمو اون نمیخرید فرداش جنگ بود با شوهرش ، شوهرش اومده بود دردو دل کرده بود با شوهرم ، به سوهرم گفتم با این کات کنیم هم ما آرامش میگیریم هم خودشو شوهرش

ولی ادب و شعور ربطی به پول نداره 

اره واقعا میخاد حرصم در بیاره یا چکار کنه نمیدونم .. یا فک میکنه میرم ب شوهرم گیر میدم بگم منم ایطو میخام ... یعنی قصد تحریکم داره ک بگن بدم ... نمیدونم دقیق هدفش چیع

جاری من با وجود اینکه هیچ خصومتی بینمون نبود  و حرف بی احترامی ب همدیگه نزدیم هرجا منو ببینه کلا ساکت میشه یه کلمه حرف نمیزنه حتی جایی ک من نشستم نمیشینه از روز اول ک اومدن خاستگاری تا الان اینجوریه باهام ولی با بقیه خوبه اخلاقش

یه خاطره یادم افتاد از جاریم....

عروسیامون به فاصله ۴روز از هم بود....اول عروسی اون بود بعد من....هی به من میگفت کجا میخوای بری آرایشگاه باهم بریم...منم هی میپیچوندمش...هر سری میپرسید میگفتم نمیدونم...معلوم نیس..‌یه روز که با مامانم داشتیم آرایشگاه ها رو میگشتیم که رزرو کنیم...رفتیم یه آرایشگاه معروف تو محلمون....باورتون نمیشه...زنگ رو که زدم جاریم درو باز کرد😁من😳جاریم 🙄

عههههههه شیطون اومدی اینجا رو رزور کنیییییییی😂

جاری من وقتی میبینه من کلیپ عاشقونه گذاشتم استوریم زودی اونم میذاره 

یاوقتایی ک باهاش بازار میریم میبینه من میخام چیزی بخرم قشنگه میگه واقعا شوهرت میذاره اینجوری کوتاه بپوشی 😳 ب نظر من نخر بازم خودت میدونی 

یه کاری میکنه من بدترین لباس و بخرم ولی من خوبش میگفتم بهش دیدم ن الکی نظر میده برا من منم هر چی برمیداره میگم قشنگه بردار خیلیم خوبه بهت میاد😂

بعد میبینه منو شوهرم رفتیم شبگردی برادرشوهرم ماشین نداره برا ما رو استفاده میکنه تا ما میایم حالا با گریه یا هر چی برادرشوهرمو مجبور میکنه برن 😂

من عید مانتو اینا هیچی نگرفتم همش میپرسید کی میری میگیری بگو با هم بریم منم رفتم با شوهرم گرفتم الانم ک الانه نمیدونه گرفتم 😂

نمیخاد با جاری گرم و صمیمی بشه😂

اصلا واسم عجیبه رفتارش باوجودیکه ۱۰سال ازم بزرگتره عین بچها حسادت میکنه و واقعا چیزی واسه حسادت ندارم چون هم ازم خوشگلتره هم شوهرش از شوهرم بهتره ولی چند باری ب خواهرشوهرم گفته بود فقد باید منو دوسداشته باشین چون من فامیلم