2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

362 بازدید | 25 پست

شاید بگید عقده ای هستی ولی جای من نیستین بفهمید مادرشوهرم بشدت بهم بی احترامی کرد منم فقط سکوت کردم ولی وقتی نامزدم اومد تا تونستمممممم گریه کردم ینی خونه رو رو سرشون خراب کرد دلم خنک شد شاید بگین عقده ای ولی نمیدونید چقد احساس غریبی و بی کسی داشتم ت یه شهر غریب ت خونشون اینطوری بام برخورد کرد نامزدم هنوزم داره دعوا میکنه باهاشون جیگرم حال اومد

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

این قسمت عروس سلیطه: 

اگ سلیطه بودم جواب میدادم و گریه نمیکردم!!!

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂

خیلی دلم شکست ت شهر غریب هیچکس ندارم اینطوری رفتار کرد‌منم فقط نگاش کردم

اگ سلیطه بودم جواب میدادم و گریه نمیکردم!!!

خو زورت نرسیده از نامزدت مایه گذاشتی

گل من درکت می کنم میدونم دلت پر بوده

ولی دو بهم زنی هم واقعا کار خوبی نی❤

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

خو زورت نرسیده از نامزدت مایه گذاشتی گل من درکت می کنم میدونم دلت پر بوده ولی دو بهم زنی هم واقعا ...

میگم دلم پر بود گریه کردم میگی دوبهم زنی؟باشه😙

کار خوبی کردی😂😂

میگم‌ گریه کردم میگن دوبهم زنی‌کردی عجببب😐🤣

تو اون تایپک اسی یجا خونده بودم تو اینترنت میگفتن 

عزیزم واضح تر میگی نمیدونم چی‌میگی اصلا😂

راجب چی صحبت میکنی؟😂