2777
2789
عنوان

((: کپشن

80 بازدید | 14 پست

چرا وقتی یه پسر دوستون داره شماهم عاشقشی و یهو وقتی میفهمه ازت دوری میکنه و محلت نمیزاره نگاهتم نمیکنه اینو ازم دوستم پرسید میخام کمکش کنم..... چرا واقعا؟((: دلم برای دوست میسوزه خیلی اونو دوست داشت.... دلیلش چیه؟.... واقعا چرا

علتش رو نمیدونم،اما اگر در شرایطی که گفتید قرار بگیرم توجه کمتری به احساساتم میکنم و کمی از طرف دور میشم

چون شاید همچین ادمی صلاحیت احساسات من رو نداشته باشه.

دلیلی نمیبینم وقتی دو طرف ارتباط احساسی دارند یهو با این شکل رفتار بشه.

اگر براتون ممکن بود میتونید از مشاور کمک بگیرید برای دوستتون

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فهمیده طرف رو ب دست آورده من اولش خیلی خوب و عالی و مهربون  بود بعد ی مدت که فهمید دوستش دا ...

وایییی فقد پسرای کره ای یعنی فرشتن پقتی بفهمن عاشقشی یعنییی اگه عاشقت باشن هر کاری انجام میدن

من فدای این کزه ای ها بشم

تنکی://اخه دوستم خیلی دوسش داشت دلم براش سوخت 

خواهش میکنم

میفهمم احساسات دوستتون و همدلی شمارو

چاره ای نیست

شاید باید بگذرن:)

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
((: پسره دوسال ازش کوچیکتره

:)

پسره الان وقتی فهمید دوستم عاشقشه الان گیر داده ب دوسته دوستم.... دلم برای دوست سوخت

لطفا از دوستتون بخواید از این آدم دوری کنند

حتی اگه ارتباطی هم شکل بگیره دوستتون آسیب شدیدی میبینه

لطفا از دوستتون بخواید از این آدم دوری کنند حتی اگه ارتباطی هم شکل بگیره دوستتون آسیب شدیدی میبینه

وایییی سریال کره ای میبینی؟ 

من الان یکی دیدم دختره یوهی ب می نام داد میزنه تو هوانگ ته یونگ دوس داری و ته یونگ همونجا بود و شندید😭😭😭😭میترسم بقیشو ببینم چی میشه واییی همه چیو پسره فهمید

وایییی سریال کره ای میبینی؟  من الان یکی دیدم دختره یوهی ب می نام داد میزنه تو هوانگ ته یونگ د ...

بچم داره گریه میکنههه😭😭😭😭 یوهیه باکا خیلیی بیشعوره چجوری جرعت کرد این بلا رو سر دخترم بیاره خوبه خوانگ ته کیونگ نشنید وگرنه اگه بفهمه وایییی دخترم بمیرم برات😭😭😭

وایییی سریال کره ای میبینی؟  من الان یکی دیدم دختره یوهی ب می نام داد میزنه تو هوانگ ته یونگ د ...

نه زیاد علاقه ای به فیلم دیدن ندارم.

اما فکر میکنم سریال تو زیبایی رو میگید

درسته؟

بچم داره گریه میکنههه😭😭😭😭 یوهیه باکا خیلیی بیشعوره چجوری جرعت کرد این بلا رو سر دخترم بیاره خوبه ...

بقیه سریال رو ندیدید؟

چطور شد؟