2821
2789
عنوان

تغییر جنسیت

271 بازدید | 10 پست

سوالم شاید کاملا تخصصی باشه ولی اگر کسی تجربه داره ممنون میشم کمکم کنه . زن هستم ولی ظاهر زنانه ندارم . بقدری لاغر و استخوانی هستم که اصلا سینه و باسن ندارم و مردها تمایلی به من ندارند و زنها همه جا مسخره ام می کنند . به فکرم رسید شاید من زن نیستم و باید تغییر جنسیت بدم . خصوصا که روحیه خشن و پرخاشگری هم داشتم از بچگی و کلا فاز زنونه ندارم . رفتارهام پسرونه است ولی پریود میشم . اینهمه تناقض سردرگمم کرده . 

چه دکتری باید برم ؟ باید هورمون زنانه دریافت کنم ؟ 

کسی دکتر خوب می‌شناسه لطفا معرفی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اول به متخصص غدد مراجعه کن آزمایش هورمون برات بنویسه، بعدشم لاغری و پرخاشگری نماد مرد بودن نیست، به یک روانشناس بالینی هم مراجعه کن

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

مراجعه به روانپزشک معتبر و دارای صلاحیت

گذراندن دوران روان درمانی

دریافت تاییدیه مبنی بر ترن.س بودن از روانپزشک

انجام آزمایش‌های تشخیص سطح هورمون و کاریوتایپ برای اطمینان از اینکه فرد دچار اختلال هورمونی یا کروموزومی نیست.

مراجعه به دادگاه و ارائه دادخواست تغییر جنس

ارجاع فرد تراجنسی از دادگاه به پزشکی قانونی برای تاییدیه مدارک پزشکی

تایید پزشکی قانونی و ارجاع به قاضی

دریافت حکم قاضی مبنی بر جواز تغییر جنس

مسیر دوم

مراجعه به دادگاه خانواده و ارائه دادخواست تغییر جنس

ارجاع فرد ترن.س به پزشکی قانونی

معرفی به یک روانپزشک معتبر از طرف پزشکی قانونی و گذراندن مراحل روان درمانی

انجام آزمایش‌های تشخیص سطح هورمون و کاریوتایپ برای اطمینان از اینکه فرد دچار اختلال هورمونی یا کروموزومی نیست.

تایید از طرف روانپزشک و ارجاع به پزشکی قانونی

تایید از طرف پزشکی قانونی و ارجاع به قاضی

دریافت حکم قاضی مبنی بر جواز تغییر جنس

تغییر جنسیت مسئله در فیزیولوژیک شخص نیست عزیزم، در گرایش شخص هست! این مهم نیس که ظاهرت چجوریه یا جامعه چطور میپذیره شمارو.. این مهمه خودت دوس داری تو چه جنسی باشی؟ دوس داری جسمت زن باشه یا مرد؟ تمایلاتت برای رابطه به مرد هاست یا زن ها؟ و خیلی مقوله های دیگه.. با دریافت هورمون و رژیم میشه ظاهرو تغییر داد و رفتار های پرخاشگرانه که میگی دلیل بر سمت و سوی مردانه داشتن نیس البته، داریم خیلی دخترا که بقولی فازِ تام بوی دارن! تخصصیه بقول خودتون.. در وهله اول با مشاور باید صحبت کنید بنظرم و اینو بدونین نداشتن یا داشتن برجستگی دلیلی بر تعیین جنسیت نیست، داریم مرد هایی که از زنا بیشتر برجستگی دارن😅 یا زنانی با ظاهر اسکینی :)

عزیزم اول باید از روان شناس شروع کنی، بعد اگر تایید کنه که مشکلی داری، ارجاع داده میشی به روان پزشک برای جلسات روانکاوی و در نهایت اگر تایید بشه ارجا داده میشه به پزشک قانونی و بهزیستی برای پیگیری و تغییر جنسیت

در کنارش اگر آزمایش هورمون بدی و دکتر غدد هم بدی بد نیست، شاید هورمون های زنانه ات کمه شده و با تجویز مناسب دارو، فیزیکت بهبود پیدا کنه و کلا از این ذهنیت بیای بیرون