2777
2789
عنوان

وسواس فکریت درمورد چیه؟بیا بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 108 پست
خواهش میکنم به این موارد فک نکن چون دست گذاشتی رو بدترین مورد. چون انسان با افکار خودش و تلقین افکار ...

میدونم فکر میکنم این بدیرین نوع وسواس هست مگه ن ؟بنظرت بدترین نوعش چنه؟

ابجی اگه فکر کردن دست خودم بود ک وسواس فکری نداشتم

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
خب بیتی جون اخرش رفتی دکتر

نه عزیز هنوز نرفتم

درگیر ترمیم معدل و کنکور شدم

قرار شد بعد کنکور پیگیری کنم

شمارفتی؟بهتری؟

من همون روز که با شما حرف زدم از یه دکتری راجب ازمایشم پرسیدم

گفت تکرار کن ازمایشو که خیالت راحت شه ولی منفیه

وای انقد این حرف بهم استرس داد چند ساعت تموم بلند بلند گریه میکردم اشکام تند تند میریخت

انقد گریه کردم که اخرش سرم گیج رفت دراز کشیدم فقط

سردرد شدم وحشتناکککک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لابه لای وسواس های فکریم یه دقایقی رم زندگی میکنم🙄👩🏻‍🦯

-𝓑𝓪𝓫𝔂 , 𝓪𝓷𝓰𝓮𝓵𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓯𝓵𝔂 𝓽𝓸 𝓱𝓮𝓵𝓵 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓶𝓮🪽🌚... لغو کاربری

2805
میدونم فکر میکنم این بدیرین نوع وسواس هست مگه ن ؟بنظرت بدترین نوعش چنه؟ ابجی اگه فکر کردن دست خودم ...

من آبجی نیستم ، البته شما به جای خواهرم هستی. لما لطفاً به این موضوع فک نکن . سعی کن ذهنتو با چیزای دیگه مشغول کنی که فکر نکنی

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

من رو تمیزی خونه و خودم خیلی وسواسم و لذت میبرم از این وسواسم 😂

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
وای منم رفتم کیت خریدم بلد نبودم استفاده کنم انگار خط کمرنگ داشت رفتم  تست دادم ولی تپش قلب گرف ...

من دیروز به یاد شما بودم که چند وقته ندیدمتون

الآن دیدم کامنت گذاشتین جا خوردم😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تا وقتی لذت ببری یعنی وسواس نیست و صرفا حساسی از یه جایی وسواس عذابت میده

خب پس خداروشکر💃

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
2809