2777
2789
عنوان

خاک تو سر من😭❌

334 بازدید | 16 پست

۲۰ سالمه

تا کلاس هشتم بیشتر نرفتم و خانواده ام مانع درس خوندنم شدن و بع ناچار ترک تحصیل کردم:(((

سرکار نمیرم

راستش نمیدونم سر چه کاری برم

هر کاری باشع قبول میکنم چون واقعا من هزار تومن هم ندارم😭

دستم از همه جا کوتاهه

حسرت کوچکترین چیزا تو دلمه،چیزایی که شاید بقیع جز روزمره گی شون هست

به نظرتون برای من کاری هست؟

چع کاری؟کجا برم؟

لطفا راهنماییم کنید

(نگید درس بخون چدن نمیتونم ادامه تحصیل بدم)

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فروشنده شو 

با پولش برو کلاس میکاپ یا ناخن کاری 

یه حرفه یاد بگیر 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

فروشندگی پادویی و سرپا بودن زیاد داره درنتیجه توصیه نمیکنم؛ صندوقداری بهتره برات یجا ساکن میشینی و تو عرف هم‌ بهتر دیده میشه، میتونی تو یوتیوب بزنی اموزش کار با برنامه های صندوقداری فروشگاهو یاد بگیری، چیز خاصیم نداره ها فقط سه چهار روز باید پشت سرهم کار کنی عادت کنی، نهایتا غذا یا خرید مشتریو علامت میزنی خودش اتومات فاکتور حساب میکنه برات پرینت رسید میگیری و حساب میکنی و یه خوش اومدین میگی .. البته به این اسونیا که میگمم نیس اول کار یکم گیج میزنه ادم ولی بگذره خیلی اسون میشه😅 میتونی تک شیفت کار کنی تا خسته نشی حقوق تک شیفتش ۵_۶ تومنه برا متوسط ۶ ساعت در روز، اگه دو شیفت بمونیم تا ۱۲ میدن بستگی به شهر داره البته.. 

فروشندگی پادویی و سرپا بودن زیاد داره درنتیجه توصیه نمیکنم؛ صندوقداری بهتره برات یجا ساکن میشینی و ت ...

من مدرک تحصیلی ندارم آخه😭

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

در ادامه کامنت قبلیم باید بگم، درامدتو بیخودی خرج نکنی، سعی کن فقط واجباتو بگیری و فقط پس انداز کنی هر ۲ ماه یبار حقوقتو بده یه طلا ریز بگیر، حداقل دوسال بعد اینا که جمع شد بفروش سرمایه کن بزن به یه کاری که دوس داری،‌ ناخنکاری اینا که اشباع شده خیلی زیاده ولی اگه سرزبون داری میتونی بری سالنای مختلف و برا خودت مشتری جمع کنی کارای ارایشگری میتونی سرمایه کنی برا خودت و ساعت کاریت دست خودت باشه، امیدوارم مفید بوده باشه برات