2777
2789
عنوان

تنبلم

85 بازدید | 13 پست

دلم میخوادبخورم بخوابم دلم نمیخوادیه کارمفیدکنم بعضی ازدوستامومیبینم همزمان بااینکه دانشجوییم درس میخونن برنامه نویسی میکنن برنامه زدن توبازارمیزارن کلاس خیاطی رفتن  بعضیاشون درآمددارن کارهنری میکنن یکیشون مربی کلاس زبان هست ولی من هیچکارنمیکنم وفقط میخورم میخوابم وتفریح ولذت البته درسم میخونم وکارنمیکنم بالب تاپ رشتم نرم افزاره به نظرتون بده  پشیمون میشم اخه پولیم که اوناباکلی کلاس برداشتن وخیاطی کردن که من علاقه ای بهش ندارم خیلی ازنظرمن کمه وارزش ندارع ونمیرسم اصلانمیدونم چطوروقت میکنن هم باشگاه میرن هم درس هم دانشگاه هم کارالبته اونامجردن من متاهل ولی خب به نظرم دلیل نمیشه

کاش منم میتونستم مثل اونا باشم شوهرم همش محدودم میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

پشیمون میشی

۰ تومن بهتره یا ده هزار؟

با هزار میتونی یه بسته آدامس شیک بخری ولی با ۰ نه 

جدای از اون جامعه آدم تنبل دور میکنه 

دنبال کار مفید باش 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم میتونستم مثل اونا باشم شوهرم همش محدودم میکنه

من دلم میخوادشوهرم محدودکنه مثلابگه زن حق نداره بره سرکار البته تفریح روبزاره ولی برعکس ازخداشه برم سرکار😂

پشیمون میشی ۰ تومن بهتره یا ده هزار؟ با هزار میتونی یه بسته آدامس شیک بخری ولی با ۰ نه  جدای ...

حق باتوعه ولی سخته همینکه درس میخونم  میرم دانشگاه کلیه

همش خستم 

من دلم میخوادشوهرم محدودکنه مثلابگه زن حق نداره بره سرکار البته تفریح روبزاره ولی برعکس ازخداشه برم ...

چی بگم والله😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

منم دوران دانشجویی خیلی فعال بودم و مرتبط با رشته تحصیلی خودم خیلی کار کردم 

بعدا برام شد سابقه کار و وقتی مشغول شدم خیلی از نظر رتبه بندی و پایه حقوق به دردم خورد 

الان که دقت میکنم میبینم نسبت به اون موقع ها عملا فعالیتم‌ زیره صفره

استفاده کن از فرصت هات عزیزم ، چون عمر و جوونی توقف نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حق باتوعه ولی سخته همینکه درس میخونم  میرم دانشگاه کلیه همش خستم

خسته نباشی🤨😂اینکه کار روزمره اکثر آدمای جهانه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.