tahmin_r مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1494 عنوان مردم ازاری 52 بازدید | 6 پست خانوما الان دو سه روز میخوایم با عشقم برم بیرون بعد موقعی که ساعت قرار میرسه خبری ازش نیست .نمیدونم چرا اینجوری میکنه البته خودش اصرار داشت قبلشنه جواب میده ن آنلاین میشه بعد شبش میاد میاد معذرت و فلان دوباره فردا خبری نیست ازش موقع قرار .آخه چرا؟ صبور☃️ 1403/02/18 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطونکsh عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1233 چقد این رفتار برام اشناست. چند سال زجرم داد. اون ی شهر دیگه بود. دردش میدونی کجا بود منو از شهر دیگه کشوند آورد خود مرکز خودش اومد. ولی وقتی رسیدم هرچی زنگ جوابم نداد گفت خواب موندم. خیلی سخته تو خیابون جلو گریت بگیری
tahmin_r مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1494 چقد این رفتار برام اشناست. چند سال زجرم داد. اون ی شهر دیگه بود. دردش میدونی کجا ب ... ای بابا چقد بی مسوولیت بود . صبور☃️
شیطونکsh عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1233 ای بابا چقد بی مسوولیت بود . بار ها بار ها همین رفتار انجام داد. ۵سال غذابم داد. با احساساتم بازی کردفقط گفتم خدا یکی بذاره سر راهش عذابش بده اون لحظع ها خیلی دلم درد اورده بودبعدا شنیدم کلا زندگی نکرد. تقاص دل شکسته منو پس داره میده
tahmin_r مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1494 بار ها بار ها همین رفتار انجام داد. ۵سال غذابم داد. با احساساتم بازی کرد فقط گفتم خدا یکی بذا ... هرچی سر اینجور آدما بیاد حقشونه. چون فقط فکر خودشون هستن. صبور☃️