من هفته گذشته سر یک چیزی نامزدی م بهم خورد و خانواده نامزدم گفتن ما استخاره گرفتیم بد اومد و دیگه نمی خوایم وصلت سر بگیره ، من خیلی به اون آقا وابسته شدم همم اینکه از قبل همو میشناختیم و خب دوسش دارم بعد از اون که مادرش گفت نه اونم رفت منم تمام چت هارو پاک کردم ولی ته دلم هنوز دوسش دارم چه دعایی بخونم برگرده و بیاد دوباره ؟؟ بخدا دارم دیگه دیوونه میشن تو رو خدا اگر ذکری دعایی بلدین بگین بخونم خودش و مادرش پشیمون شن برگردن 😭😭😭😭
@ممد_نمکی نادعلی رو ایشون گفتن دقیق یادم نیست چجوری بود
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
اره با هم دوست بودیم اخه جالبه تا روز قبلش همه چی اوکی بود تا من یک شوخی باهاش کردم که گفتم زنگ نزن بخونمون پدر مادرم ازت ناراحتن اینم به نیشش گرفته اخه قبلش نامزدی مون بخاطر انگشتر نشون که گفتن رسم نداریم بهم خورد دوباره آشتی کردیم که باز اینجوری شد
ببین پسره خودش گف پ نده بعد شب میلاد امام زمان ۱۲ بسته نمک کوچیک درست کردم بین مردم پخش کردم نذر نمکه باورت میشه عید خودش پیام داد ولی من دیگ جوابش ندادم مثلا خودمو گرفتم 😁😁