2777
2789
عنوان

عیسی مسیح

120 بازدید | 9 پست

ایمان خودم کمه که اتفاق های که میخوام برام رقم نمیخوره

عیسی مسیح:«به خدا ایمان آورید، زیرا که هرآینه به شما میگویم هرکه بدین کوه گویدمنتقل شده، به دریا افکنده شو و در دل خود شک نداشته باشد بلکه یقین دارد که آنچه گویدمی شود، هرآینه هرآنچه گوید بدو عطا شود. بنابراین به شما میگویم آنچه در عبادت سوال میکنید، یقین بدانید که آن را یافتهاید و به شماعطا خواهد شد. و وقتی که به دعا بایستید، هرگاه کسی به شما خطا کرده باشد، او را ببخشید تاآنکه پدر شما نیز که در آسمان است، خطایای شما را معاف دارد. اما هرگاه شما نبخشید، خدا شما نیز که درآسمان است تقصیرهای شما را نخواهد بخشید.»

خب من کسایی رو که اذیتم کردن نمیبخصم نمیتونم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

بخشش توی مسیحیت به منزله‌ی درمان و شفای شخصی در نظر گرفته میشه. وقتی شما کسی رو میبخشی، در وهله‌ی اول به شخص خودتون کمک کردین. عیسی مسیح به ما گفته که تمام گناهان ما در نهایت بخشیده میشن به شرطی که ما هم مثل عیسی توانایی بخشش دیگران رو داشته باشیم. 

ببخش تا بخشیده بشی. چیزی که باید در نظر بگیرین اینه که صرفا برای بخشیده شدن خودتون گناه دیگران رو به اونها نبخشین؛ مثلا نگین ″خدایا من فلان شخص رو می‌بخشم پس تو هم من رو ببخش″. نباید معامله باشه این. باید قلبی باشه.

کسی که در حق ما ظلم می‌کنه از سر ناآگاهی خودشه. اگه روح آگاهی داشت در حق ما گناه نمی‌کرد.

عیسی مسیح وقتی به صلیب کشیده شد، برای رومی‌ها و کسایی که اون رو به صلیب کشیده بودن هم دعا کرد و گفت خدایا اینها رو ببخش چون نمیدونن که دارن چکار میکنن. 

پس گناه اونها (کسایی که مسیح رو دستگیر کردن و محاکمه کردن و درنهایت به صلیب کشیدن، همگی و همگی از ناآگاهی روحشون بوده.) و عیسی مسیح حتی برای کسانی که اون رو کشتن هم طلب بخشش کرد.

ما دعا میکنیم، برای بخشش، برای آگاهی، برای اینکه خدا محبت خودش رو توی دل و روح آدمها قرار بده تا دیگه به کسی ظلم نکنن. 

مسیحیت بر پایه‌ی بخشش و محبته دوست خوبم، فکر نمیکنم که شما مسیحی باشین اما خوشحالم که این موعظه‌ رو میدونین.

عیسی مسیح میگه ″شما نمک جهانید″، یعنی این شمایی که میتونی جهان رو از گندیدگی نجات بدی و کلید اون بخشش هست 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
سلام بخشش توی مسیحیت به منزله‌ی درمان و شفای شخصی در نظر گرفته میشه. وقتی شما کسی رو میبخشی، در وهل ...

بله من مسیحی نیستم

حرفاتون خیلی قشنگ بود 

فقط اون بخشی گفتین عیسی به صلیب کشیدن اشتباهه چون خداوند یه فردی به شمایل عیسی در میاره 

حضرت عیسی هنوز زنده هست 

بله من مسیحی نیستم حرفاتون خیلی قشنگ بود  فقط اون بخشی گفتین عیسی به صلیب کشیدن اشتباهه چون خ ...

ممنون، خواهش میکنم.

بله من شنیدم که مسلمان‌ها اعتقاد دارن مسیح به صلیب کشیده نشده. ما مسیحی‌ها معتقدیم که به صلیب کشیده شده و کشته شده و بعد از سه روز از مرگ برگشته.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴