2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق یادم نیس فیلمش دیدم. گیشا یعنی رو..سپی

نه یعنی هنرمند البته جوری ک شروع کتاب نوشته بازم دقیق نمیدونم تا نصفه خوندم خیلی جذاب بود برام خاسم ببینم کسی خونده کتاب رو درواقع سرگذشت یه خانومه 

اومدم بگم ۱۵ سال پیش خوندمش. جدید؟!!!!!!😅

همون موقع هم خیلی جدید نبود ولی واقعا ارزش خوندن داشت. گیشا هم نه روسپیه نه هنرمند. گیشاس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اومدم بگم ۱۵ سال پیش خوندمش. جدید؟!!!!!!😅 همون موقع هم خیلی جدید نبود ولی واقعا ارزش خوندن داشت.

محض خنده به دوسمون گفتم وگرنه رمان جدیدی نیس منم میدونم .چطور بود نظرت چیه درباره ش؟

محض خنده به دوسمون گفتم وگرنه رمان جدیدی نیس منم میدونم .چطور بود نظرت چیه درباره ش؟

قشنگ بود.

گیشاها در واقع مهماندار هستن. قدیم توی همه کشورها بودن. مثلا شما میخواید برید یه جایی استراحت کنید اما تنهایید. یه نفر میاد ازتون پذیرایی میکنه و باهاتون حرفای جالب میزنه تا سرگرم بشید. به این میگن گیشا. گیشاها باسواد و به تمام هنرهای دوران خودشون مثل نقاشی و نوازندگی و رقص و چای و... مسلط بودن. خدمات جنسی هم ارائه نمیدادن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قشنگ بود. گیشاها در واقع مهماندار هستن. قدیم توی همه کشورها بودن. مثلا شما میخواید برید یه جایی است ...

چه اطلاعات دقیقی.مرسی.فقط نمیدونم بدکاره ان یا نه اخه چن نفر تو تاپیک گفتن زنای رقاصه و بدکاره رو میگن گیشا 😐

چه اطلاعات دقیقی.مرسی.فقط نمیدونم بدکاره ان یا نه اخه چن نفر تو تاپیک گفتن زنای رقاصه و بدکاره رو می ...

من فیلمش را دیدم. خانم هایی بودند در کشور ژاپن که در واقع برای سرگرم کردن مهمان های خاص و ثروتمند تربیت می شدند. یاد می گرفتند چطور پذیرایی کنند، برقصند و اداب معاشرت یاد بگیرند. ظاهرا خدمات جنسی جز وظایفشون نبوده، ولی برای اینکه در کارشون پیشرفت کنند یا به دلایل دیگه مجبور می شدند اینکار را انجام بدن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم