تورک_گیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 721 عنوان چقد طول میکشه کارت ملی متقاضی بیاد😩 118 بازدید | 9 پست کسی میدونه؟۱۹ سالمه ولی کارت ملی ندارم 😐 لازم میشه اخه من چیکار کنمفروردین ۱۴۰۲ درخواست دادم ، بیشتر دوستام دارناصلا از کجا بفهمم که چقدر دیگه باید منتظر شد ؟ اگه میدونین راهنماییم کنین مهربونا 1403/02/18 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تورک_گیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 721 بدون کارت ملی نمیشه سیم کارت خرید؟ منظورم اینه که فقط با شناسنامه عکس دار ، سیم بگیرم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 من ۱۴۰۰ رفتم برا کات ملی ۱۴۰۲ گرفتم البته آخرای ۴۰۲ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 دیر میاد ولی اگه اذیتی میتونی بری همون جایی که ثبت کردی بپرسز فکر کنم درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
4691349 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 24731 حدود 2سال طول میکشه ولی چون رسید کد رهگیری دارید مشکلی پیش تمیاد کاربر آقا
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4687 برای ما دو سال و نیم طول کشید تا صادر بشهاز رسیدی که بهت میدن برای زمانی که مدارکت و تحویل دادی تا کارت ملی بگیری میتونی استفاده کنی قبول میکنن برای سیمکارت هم شناسنامه کافیه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
تورک_گیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 721 من بهمن ۴۰۰ درخواست دادم تازه چن روز پیش رسید 😯 یه کارته دیگه انگار اتم کشف میکنن ، چی میشه زود بدن ، گوگل زده بعد یه ماه😏😒
تورک_گیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 721 برای ما دو سال و نیم طول کشید تا صادر بشه از رسیدی که بهت میدن برای زمانی که مدارکت و تحویل دادی تا ... ممنون❤ اخه واسه درآمد انلاین باید کارت ملی اسکن بشه ، که من ندارم با این حساب باید حالا حالا ها طول بکشه اه