2777
2789

سلام دوستان امروز شد ۱۰ روز که امپول زدم و پریود نشدم...از بلاتکلیفی دارم دیونه میشم...رفتم دکتر همون ۱۰روز پیش تو سونو گفت یه چیزی شبیه ساک بچه میبینم برو از بده رفتم منفی بود دوتا امپول زد بهم ولی هنوز پریود نشدم دارم دیونه میشم اصلا سابقه عقب انداختن ندارم...یعنی ممکنه باردار باشم؟؟ میشه اگه همچین شرایطی داشتید بهم بگید

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
دوباره برو یه سنو بده مطمئن بشی 

یعنی ممکنه باردار باشم و اونموقع ازمایش نشون نداده باشه؟

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز