2777
2789
عنوان

خانومایی که کاشت ناخن میکنید

166 بازدید | 14 پست

خیلیا هنوز نمیدونن ولی خانومایی که کاشت ناخن میکنید چون اشعه UV که برای خشک کردن لاک‌ژل استفاده میشه و دست داخل دستگاهش قرار میگیره سرطانزا هستش و باعث پیری زودرس پوست هم میشه.

بهتره بیست دقیقه قبل از شروع به کاشت ناخن به دستاتون کرم ضدآفتاب بزنید، به همین سادگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی میشه این چرت و پرتارو اینقدر نگید حالا خوبه سازمان جهانی بهتدلشت اعلام کرد که اشعه  خورشید از از اشعه این دستگاه خطرناک تره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اگه ضد آفتاب بزنیم گنده کاری نمیشه مانیکورمون؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

واییی میشه این چرت و پرتارو اینقدر نگید حالا خوبه سازمان جهانی بهتدلشت اعلام کرد که اشعه  خورشی ...

واسه اشعه خورشید هم ضد آفتاب لازمه عزیزم

من خودم قبل اینکه برم ترمیم ضد آفتاب میزنم 

ضرر هم نداره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واسه اشعه خورشید هم ضد آفتاب لازمه عزیزم من خودم قبل اینکه برم ترمیم ضد آفتاب میزنم  ضرر هم ن ...

باشه من خودم ناخن کارم هر دقیقه هم دارم استفاده میکنم از ۱۶ سالگی کاشت انجام دادم اگه برحسب این باشع الان باید سرطان داشته باشن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
باشه من خودم ناخن کارم هر دقیقه هم دارم استفاده میکنم از ۱۶ سالگی کاشت انجام دادم اگه برحسب این باشع ...

احتمال سرطان و میبره بالا 

نه اینکه هر کسی استفاده کنه حتما سرطان میگیره !

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2790
2778
2791
2779
2792