2821
2789
ندارم نه شمارشو نه پیجشو  مغازشون بغل مغازمونه فقط میبینمش :)))))

خوب اینجور مغاره ها، اغلب شمارشون میزنند، روی شیشه مغازه یا تابلو مغازه ، میتونی برداری، بدی مثلا یکی زنگ بزنه ، بگه پیج ت بده ...دیدن کنم ....یا مثلا میتونی کارت شو برداری، بگی میخام تبلیغ کنم برات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دورت بگردم :)))  منم مامان اونیکه دوسش داشتم بخاطر وضع مالیمون مخالفت کرد

خیلی بد ، کلا انگار پارچ آب یخ میریزن روس سر آدم‌، یجوری درون آدم زلزله میشه ، اعتماد به نفس آدم میاد پایبن

خیلی بد ، کلا انگار پارچ آب یخ میریزن روس سر آدم‌، یجوری درون آدم زلزله میشه ، اعتماد به نفس آدم میا ...

دقیقا من که الان باهاش کنار اومدم سه ساله ولی خب گاهی وقتا یادش میفتم دلم میگیره 

دقیقا من که الان باهاش کنار اومدم سه ساله ولی خب گاهی وقتا یادش میفتم دلم میگیره 

من ۴سال باهاش بودم ، نزدیک دوسال ونیم رفته ....تقریبا میشه گفت ، هم راه اومد؛ هم ن .....

الآن در چه حالی؟ عادی شده نبودش؟ کنار اومدی؟ چه کارهایی کردی؟ برا کنار اومدن با نبودش؟

بعد یسال هنوزم هر کی بهم پیشنهاد رابطه میده رو نمیتونم قبول کنم گاهی وقتا میگم اون تونست منم میتونم اما نمیشه هنوزم دلم براش تنگ میشه ولی چاره ای جز صبر و تحمل ندارم و دارم سعی میکنم سرمو به کارم و باشگاه گرم کنم اوم دو سه روزه که تونستم از اون حال بدی که بعد یسال اومد سراغم بیام بیرون

ولی وقتی بارون میاد وقتی از کنار اون پارک رد میشم وقتی یکی میگه چیشام وقتی اهنگه پلی میشه یادش میفتم 

خیلی بد کرد بهم ولی دوسش دارم هنوزم و هیچوقت نمیبخشمش :)))

بعد یسال هنوزم هر کی بهم پیشنهاد رابطه میده رو نمیتونم قبول کنم گاهی وقتا میگم اون تونست منم میتونم ...

چقد منی.....

ولی تو میتونی، دوبار شروع کنی....

بع مو میرسه پاره هم میشه، ولی تو میتونی و گره میزنی....

چقد منی..... ولی تو میتونی، دوبار شروع کنی.... بع مو میرسه پاره هم میشه، ولی تو میتونی و گره میزنی ...

من کل زندگیم تو اون سن کمم سرش به باد رفت ولی دووم آوردم الان میگذره دیگه 

تو ام حق نداری غصه بخوریاااا هر کی میره دنبال لیاقتش دنیا دوروزه :)

2790
2823
2791
2779
2792