2821
2789
شوهر شده قیر...رفته لای تیر

😆😆😆👏👏👏

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

برو تموم پست هاشو لایک کن ، علایق شو ببین، هرچی گذاشت ، سریع نیگا کن؛ مثلا اگه پرسپولیسی، برو راجع ف ...

ندارم نه شمارشو نه پیجشو 

مغازشون بغل مغازمونه فقط میبینمش :)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزه م ، خوبههه مث منی  ولی از روزی که مادر خواستگارم من رد کرد، رفت یک دختر سرخ و سفید گرفت ب ...

سبزه ها با نمکن البته که سبزه درست نیست رنگ پوستمون شکلاتیه الان همه میرن سولار هم رنگ ما شن والا😌😂 

دیدنت ای یار ، از دور نیز خوش است...خوب هر دفعه به یک بهونه برو .... نامحسوس....

دیشب شارژر میخواستم رفتم میگم سلام لبخند میزنه میگه سلام گفتم شارژر داری دوباره با لبخند نه میخواستم بگم کوفت با لبخندت😂

دیشب شارژر میخواستم رفتم میگم سلام لبخند میزنه میگه سلام گفتم شارژر داری دوباره با لبخند نه میخواستم ...

اگه مثلا مغازه گوشی فروشی داره ؛ من جای تو بودم ، روزی صد بار بلا سر گوشی م میاوردم ...

2790
2823
2791
2779
2792