2777
2789
عنوان

پدرم فوت شده

2104 بازدید | 17 پست

دوستان من پدرم تازه فوت شده توی خونهدخیلی عذاب میکشم واقعا فکری شدم هرثانیه فکرمیکنم منم میخوام همونجوری بمیرم خونمون کوچیکه چجوری ک همه اش جایی ک بابام افتاد جلوی چشممه شبا زجر م یکشم تا خوابم ببره توخونموندصحنه مراسم ک تو خونمون بود میادتوذهنمدهمش میترسم میگم الان مثل بابام توخونه میمیرم ب دکتر نمیرسن همش حالم بد میترسم بخوابم توخواب بمیرم چیکارکنم بچه هاتون؟؟ ازطرفی مامانم تنهاس مجبورم تو خونمون بخوابم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیشکیم درکم نمیکنه همه دعوام میکنن میگن چرا میگی اینارو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم طبیعیه. منم مرگ چندتا عزیزامو ب تازگی دیدم و جاشون رو ک میبینم امکان نداره یاد خودشون و مریضی شون نیفتم . سوگ مراحلی داره و شما هنوز توی اون مراحلی‌. مراحل سوگ رو گوگل کن در موردش بخون. بی تاثیر نیست.حداقل در مورد حالت خودت و اعضای خاندگواده ات اطلاعات کسب میکنی 

خدا رحمتشون کنه مگه چطور فوت شدن که میترسی تو هم اینجوری بشی؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خدا بیامرزه عزیزمرهرکسی به طریقی فوت میکنه بعد مرگ دست خداست اصلا به مرگ فکر نکن به خودت آرامش بده با قران خوتدن ما هرکاری کنیم یه روز خواهیم مرد پس بهتر به زندگی آینده فکر کنی 

کامل درک میکنم. تازه من تو محل فوت نبودم اما همش وحشت دارم. نه اینکه از مرگ بترسم. از اینکه چه سختی کشیده..

شما هم باید دوره رو بگذرونی. هر چی میخوای فکر کن و گریه کن... اما زیاد تو خونه نمون... چون ممکنه مدام بدتر شی. برو سر کار اگر شد حتی مجانی. یا پارک و پیاده روی های طولانی

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

کامل درک میکنم. تازه من تو محل فوت نبودم اما همش وحشت دارم. نه اینکه از مرگ بترسم. از اینکه چه سختی ...

اصلا نمیتونم فکرمو کنترل کنم وقتی میرم بیرونم ترس مرگ دارم میگم الان تو مردم نیفتم بمیرم نشه نجاتم بدن تو ماشین نمیتونم بشینم

حالش خوب خوب بود داشت باهامون حرف میزد یهو افتاد واسه همینم ک هیچیش نبود میترسم 

خدا بهت صبر بده عزیزم

درکت میکنم

13سالم بود که تو اتاقم نبض بابام زیر انگشتای من وایساد و دیگه نزد... 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

فکرتو مشغول کن.نمیتونید از اون خونه برین؟

خب سخته شاهد صحنه بدی بودی

بهش فکر نکن بدتر شی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اول تسلیت میگم 

دوم هم برا دلت از خدا طلب آرامش میکنم 

سوم دختر خوب شما یه غم خیلیییییی بزرگ دیدی پس توقع نداشته باش که اون روحیه بتونه بزودی این غمو هضم کنه . بعد یه همچین اتفاقی روح تو به زمان نیاز داره