2821
2789
عنوان

دختر نازم

171 بازدید | 6 پست

دختر گل من خیلی خیلی دوست دارم زندگیم قبل تو بی معنا ترین بود خداروشکر صد هزار مرتبه شکر که خدای بزرگ منو لایق مادر تو شدن دونست خدای به بزرگیت قسم قول میدم تا اخرین نفسم مراقب نعمتت باشم شکر کنم برای هر لحظه از این نعمتت خداجونم خودت نگهدار تو دلی من باش خودت کمکم کن شهریور به امید خودت صحیح و سالم بیاد بغلم برام همه کسمه جونمه ماه منه خدایا قربونت بشم رستای قشنگمو سپردم بع خودت به جز خودت هیچ پشت و پناهی ندارم دخترم گل زندگیم قوی باش و قول بده سر وقت شهریور دنیا بیای عشق مادر دلم برای دبدن اون صورت ماهت داره ضعف میره 👧🏻❤🥲🫀

بسلامتی بدنیا بیاد

برای شفای پسر کوچولوم دعا کنی💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسلامتی بدنیا بیاد برای شفای پسر کوچولوم دعا کنی💔

ممنونم انشالله به حق شش ماه امام حسین کوچولوت شفا پیدا کنه به حق ابولفضل عزیزم خدا دلتو شاد کنه صلوات فرستادم 

2824
2823
2791
2779
2792