2777
2789
عنوان

پرونده رفته اجرایی مدنی یعنی چی

390 بازدید | 13 پست

ی پیامکی اومده ک پرونده رفته اجرای مدنی

چند تا پرونده تو دادگاه دارم اصلا نمیدونم کدوم پرونده هست.حالا اجرایی مدنی یعنی چی. از کجا بدونم کدوم  پرونده اس.باید چیکار کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو تو سایت my.ssaa.ir 

اونجا نگاه کن ببین اصلا شکایتی علیه ات شده یا نه لینک الکی

لینک الکی باز نکن ممکنه هکر باشه و حسابت خالی کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

برو تو روند پرونده هات اونجا شماره فرعی پرونده رو چک کن ببین کدوم پرونده ات هست

اجرای مدنی مربوط به پرونده هایی مثل تحویل مال و اموال ، اجرای قرارداد و ... میشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

واضح بگم.  در مرحله اجرای حکم قطعی است

یعنی پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام رفته است

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دادگاه شهرستانه

یعنی شما یه پرونده ای داشتی که حکمش صادر شده و قطعی شده و حالا برای اینکه این حکم اجرا بشه رفته شعبه اجرای احکام مدنی همون دادگاه و برو همون ساختمان برگه رو یا پیامک رو نشون بده راهنماییت میکنن

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

یعنی شما یه پرونده ای داشتی که حکمش صادر شده و قطعی شده و حالا برای اینکه این حکم اجرا بشه رفته شعبه ...

یا امام هشتم

حکش قطعی شده؟ یا ابلفضل رفته برای اجرا؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شماهم مثل من درگیر پرونده و دادگاهی که 🥺🥺

بدبختی یکی دوتا نیست