2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

3412 بازدید | 23 پست

من تابحال نرفتم و دوس داریم بریم اما شوهرم مجردیش که رفته خیلی ولخرج بودن و هتل گرفتن و شبی ۵۰الی ۱۰۰هرار میدادن

بجاش ادم میتونه وسایل بخره 

کجا هاش میشه گرفت که ارزون باشه یا کلا قیمتاش همه جاش زیاده؟

خدایا خیلی دوستت دارم

از شبي ٥٠ يا ١٠٠ ارزونتر يعني؟؟؟

اصلا امكان نداره خيلي بالاتر از اين حرفاس بستگي به جايي كه ميخوايد بگيريد 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر شخصی من اینه که هیچوقت خرجی رو که تو مسافرت می کنی هدر رفته فرض نکن. زندگی می کنی که لذت ببری. اتفاقا خیلیامون خونه هامونو پر وسیله هایی می کنیم که شاید سالی یه بارم ازشون استفاده نکنیم. ولی فراموش می کنیم از زندگی لذت ببریم. مسافرت بهترین فرصت برای ساختن خاطرات خوب و نزدیک شدن به همسرت و لذت بردن از زندگیه. ارزش خرج کردنو داره. به نظر من آدم باید مقداری از پس اندازش رو صرف همچین کارایی بکنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

زیر 150 جاهای ضایع هست .

برای چادر زدنم خیلی گرمه نمیشه .حمام نیاز هست و ..

نهایت اتاق بگیرید اگه قیمت مهمه برات 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

عزیزم حتی خونه های روستاهایی و ویلاهای توی جنگل هم حداقل ۵۰ تومان هست تازه اگر خوش شانس باشید و دیگه میره بالاتر، در نهایت میتونید چادر ببرید و جاهایی که کمپ مخصوص چادر زدن مسافرین هست چادر بزنید اونجاها سکو‌بندی شده برای چادر زدن مبلغی۱۰_۲۰ هزار تومان میگیرند و میتونید روی یک‌سکو چادر بزنید معمولا منطقه کمپ سرویس بهداشتی هم داره و جای پارک ماشین و نگهبان 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

هتل شبی 100مني مگه داریم 

من سال 91هم که رفتم شبی 180دادم عزیزم برو خوش باش زندگی دوروزه 

هتل امسال گرفتم شبی 500مگرينکه چادربزني مسافرخونه بري يااتاقک کهنه بگیری شبی 100فککنم باشه

انقد هوا شرجی وگرمه...پرازپشه که اصلا نمیشه بیرون خوابید...

همسرم میگه رفته بودم شمال چادر زدیم اول بعد اینقد پشه بود میکندید منو گریم در اومده بوده بعد رفتن هتل  اینجوریه؟

خدایا خیلی دوستت دارم