2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Na nrmidan emroz raftam porsidam 

میذارن خوبشم میذارن خوب تحقیق نکردی کجا رفتی پرسیدی ؟چندمورد فامیل نزدیک میشناسم که بدون سربازی چندسال گواهینامه پایه دو دارن 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

دلیلی نداره که اجازه ندن پسرا گواهینامه نگیرن تا وقتی که برن سربازی !!!!!!!! خودت فکر کن اینهمه پسرا تو سنین 28 سال به بالا هنوز سربازی نرفتن تو 18سالگی گواهینامه گرفتن رانندگی میکنن این قوانین من دراوری از خودتون در نیارین توروخدا یه حرف بزنین قانونی باشه

میذارن خوبشم میذارن خوب تحقیق نکردی کجا رفتی پرسیدی ؟چندمورد فامیل نزدیک میشناسم که بدون سربازی چندس ...

Hatman daneshjo bodan ya name eshteghal be tahsil dashtan emroz raftam amozeshgah goft nemishe 

شوهر دوستم چندسال قبل از سربازیش گواهینامه داشت جدی نمیدونستی بدون کارت پایان خدمت گواهینامه میدن چه ...

باید. اشتغال به تحصیل داشته باشی بله قبل سربازی میدادن اما تو دبیرستان

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
 دلیلی نداره که اجازه ندن پسرا گواهینامه نگیرن تا وقتی که برن سربازی !!!!!!!! خودت فکر کن اینهم ...

قانون من درآوردی نیست عزیز

پسرای که قبل سن سربازی گواهینامه میگیرن اگه مدرسه یا دانشگاه برن باید گواهی اشتغال به تحصیل و معافیت تحصیلی داشته باشن اگه فارغ التحصیل شدن باید برگه سبز بدون اضافه خدمت بیارن بدون پایان خدمت و این مدارک به هیچ وجه ثبت نام صورت نمیگیره و تابحال هیچ بخش نامه ای برامون نیومده که بدون این مدارک بتونن گواهینامه بگیرن من خودم آموزشگاه دارم و کاملا درجریان این قوانین هستم 

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

قانون من درآوردی نیست عزیز پسرای که قبل سن سربازی گواهینامه میگیرن اگه مدرسه یا دانشگاه برن باید گو ...

این خانوم چرا از اولش نگفت هیچی در بساط نداره الان همه یه برگه اشتغال به تحصیل دارن