2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده

112 بازدید | 20 پست

بچه ها من توی سه چهار سال گذشته حدود ۱۰بار خواب دیدم که با یه آدم خاص که میشناسمش ازدواج کردم

در صورتی که اصلا بین من و اون اقا هیچی نیست هیچ حسی بهش ندارم اونم فکرنمیکنم حس خاصی داشته باشه رفتارش عادیه

این خواب ها واقعا داره آزارم میده و روی رفتارم توی بیداری هم تاثیر میذاره کسی میدونه تعبیرش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تعبیرش اینه که اصلا با اون آدم ازدواج نمیکنی 

دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم برای همسایمون تعبیرش چیه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

سلام واقعا؟پس چرا هی داریم این خوابو میبینم خسته شدم

اتفاقا اون اوایل که خواب میدیدم توی خواب گریه میکردم میگفتم من اینو نمیخوام ولی کسی به حرفم گوش نمیداد 

منم خواب دیدم با کیس قبلی که الان جدا شدیم تو یه مراسم هستیم داشتن ناهار میدادن 

بعد گوشیش داد به من منم رفتم تو پیاماش دیدم به دختره گفته بزار درست بشه خودم پشتت

چند تا پیام دختر دیگه هم دیدم

توی مشهد هم بودم یه جایی از حرم امام رضا بود 

دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم برای همسایمون تعبیرش چیه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم ...

خیره تعبیرش خوبه از گناه در میایی حاجت روا میشی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم ...

نشانه ی رسیدن به خوشبختی و موفقیت بالا هست لازمش اینه که کار خیری بکنی اون آب هم که دادی به همسایه تعبیر ش کار خیرو نیکی حردنه

منم خواب دیدم با کیس قبلی که الان جدا شدیم تو یه مراسم هستیم داشتن ناهار میدادن  بعد گوشیش داد ...

هنوز ناخود اگاهت ازش جدا نشده هنوز تو فکرشی و روحت ازردست ازش 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
پس چرا هی دارم این خوابو میبینم خسته شدم اتفاقا اون اوایل که خواب میدیدم توی خواب گریه میکردم می ...

خواب حجت نیست رویای صادقانه هست یعنی یا نشانه هست یا تفکر روزمره یا شایدم تعبیری جدای خواب دیده