looveelyy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 4355 عنوان کی تعبیر خواب بلده 112 بازدید | 20 پست بچه ها من توی سه چهار سال گذشته حدود ۱۰بار خواب دیدم که با یه آدم خاص که میشناسمش ازدواج کردمدر صورتی که اصلا بین من و اون اقا هیچی نیست هیچ حسی بهش ندارم اونم فکرنمیکنم حس خاصی داشته باشه رفتارش عادیهاین خواب ها واقعا داره آزارم میده و روی رفتارم توی بیداری هم تاثیر میذاره کسی میدونه تعبیرش چیه؟ 1403/02/18 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۰گرگین۰۰۰ عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 خیره عزیزم با اون از نمیکنی حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
pargham عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6200 سلام تعبیرش اینه که اصلا با اون آدم ازدواج نمیکنی دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم برای همسایمون تعبیرش چیه توروخدا برای ازدواج من دعاکنید
looveelyy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 4355 سلام تعبیرش اینه که اصلا با اون آدم ازدواج نمیکنی سلام واقعا؟پس چرا هی داریم این خوابو میبینم خسته شدماتفاقا اون اوایل که خواب میدیدم توی خواب گریه میکردم میگفتم من اینو نمیخوام ولی کسی به حرفم گوش نمیداد
ssssskk عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1562 سلام تعبیرش اینه که اصلا با اون آدم ازدواج نمیکنی منم خواب دیدم با کیس قبلی که الان جدا شدیم تو یه مراسم هستیم داشتن ناهار میدادن بعد گوشیش داد به من منم رفتم تو پیاماش دیدم به دختره گفته بزار درست بشه خودم پشتتچند تا پیام دختر دیگه هم دیدمتوی مشهد هم بودم یه جایی از حرم امام رضا بود
pargham عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6200 سلام تعبیرش اینه که اصلا با اون آدم ازدواج نمیکنی دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم برای همسایمون تعبیرش چیه توروخدا برای ازدواج من دعاکنید
۰۰۰گرگین۰۰۰ عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم ... خیره تعبیرش خوبه از گناه در میایی حاجت روا میشی حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
mahdy67 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 129 دیشب خواب دیدم چاق شده بودم کت مشگی تنم بود ی مهمونی بود بعدرفتم عوض کردم کت سبزپوشیدم ی دبه آب بردم ... نشانه ی رسیدن به خوشبختی و موفقیت بالا هست لازمش اینه که کار خیری بکنی اون آب هم که دادی به همسایه تعبیر ش کار خیرو نیکی حردنه
۰۰۰گرگین۰۰۰ عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 953 منم خواب دیدم با کیس قبلی که الان جدا شدیم تو یه مراسم هستیم داشتن ناهار میدادن بعد گوشیش داد ... هنوز ناخود اگاهت ازش جدا نشده هنوز تو فکرشی و روحت ازردست ازش حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
mahdy67 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 129 هنوز ناخود اگاهت ازش جدا نشده هنوز تو فکرشی و روحت ازردست ازش این تعبیرش نیست
mahdy67 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 129 پس چرا هی دارم این خوابو میبینم خسته شدم اتفاقا اون اوایل که خواب میدیدم توی خواب گریه میکردم می ... خواب حجت نیست رویای صادقانه هست یعنی یا نشانه هست یا تفکر روزمره یا شایدم تعبیری جدای خواب دیده
ssssskk عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1562 هنوز ناخود اگاهت ازش جدا نشده هنوز تو فکرشی و روحت ازردست ازش دلتنگشم خب چیکار کنم دوسش دارم دیشب هم با خدا راز نیاز کردم شمع روشن کردم بارون بود