2777
2789
عنوان

۱۸ اردیبهشت ...

140 بازدید | 9 پست

این تاپیک صرفا یه درد و دله ،متوجه نشدین چیزی ازش رد بشید ،مرسی ☘️

امروز ۱۸ امه ،قرار بود نتایج بیاد ،نتایج یه امتحان مهم ...

استرس دارم و فکر میکنم اسمم نیست دیگه ...امتحانی که با دارسی پشت. سر هم نشسته بودیم و الان حس میکنم میدونه نتایج رو ...

امروز دارسی برخلاف من خوشحال و شادان بود ،مثل هم صورتی پوشیده بودیم و عجیب تو دید میزد همه چیز ...عجیب دلم تنگ شده برای چت هامون ،درست یک ماه و یک هفته و یک روز از آخرین چتمون گذشت ...من فقط این یادمه ...هیچوقت نفهمیدم حسشو به خودم که چیه !

از یه طرف میدونن دوستاش ،از یه طرف هوامو دارن ،حرفاش و ...ولی این دوری الانش که منو از همه جا میرونه غیر قابل درکه ،دلم میخواد یه روز تلافی کنم ،دلم میخواد حرفامو بکوبمونم تو صورتش ،دیدین یه نفر رو دوست دارین و در عین حال ازش متنفرین ،من تو اون حالتم  ...

You're all the things I've got to remember

این بشر علاقه ی شدیدی به سورمه ای داره و چند تا رنگ دیگه ...چقدر صورتی هم دوست داره ،تا حالا یه پسر ندیده بودم اینقدر با صورتی حال کنه ،لباسای صورتیش از من تعدادش بیشتره 😂

دلم تنگ شده برای این که یه دل سیر باهاش حرف بزنم ،ازش متنفرم و در عین حال دوستش دارم ،هنوزم وقتی میبینمش دست و پامو گم میکنم و تلاش میکنم همه چیز عادی به نظر برسه ...دیدین یه نفر رو در عین حال که دوستش دارین دوست دارین سر به تنشم نباشه ،من تو اون حالتم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ ،امروز همچین بلند میخندید 😂بی تربیت ،فقط خواست سرش بیاد جایی که ببینمش ،کار همیشگیش وقتی حالش خوبه ،"خودنمایی کردن "درست تو مواقعی ای که حال و حوصله شو ندارم یا حالم بده ..‌نه اون منو،میفهمه نه من اونو ،چقدر دردناکه این حس مزخرف دوست داشتن ...

این وسط دلم برای کسایی میسوزه و خودم که شاید اگه من عاشق نمیشدم زندگیمون عوض میشد ...یکیش رو که کامل پروندم بر اثر اشتباه ،درست وقت اشتباهی رد شد از کنارم داشتم میگفتم از پسرا متنفرم ولی نبودم ،فقط اون زمان حالم بد بود ،یه نفریم هست جدیدا ،دوستش دارم ،خیلی خوبه به عنوان یه دوست خیلی بامزه و گوگولیه ،خیلی سوتی دادم جلوش ولی بچه ست ،خیلی از من کوچیکتره ،نگاهش هر سری که دارسی رو میبینم و ذوق میکنم ناامید میشه و دیگه نگاهم نمیکنه ،در حالیکه همیشه هوامو داره 🥲خیلی حس بدیه این وسط همه چیز قر و قاتی شده ...

باورم نمیشه تو این سن اینقدر حماقت کردم ،این همه حماقت خرج کردم ،این همه خودمو و غرورمو شکستم ...کاش اینجوری نبودم ...کاش کاش کاش ...

برات دعا کردم زندگیت انقد خوب بشه که صدای قهقهت گوش آسمونا رو کر کنه

واسه منم دعا کنید چند روز دیگ نتایج کنکور میاد خیلی از زندگی خستم حتی مثل تو ذوق نوشتنم ندارم فقط میتونم بگم من خیلی خسته تر از اونیم که بتونم ادانه بدم

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا
برات دعا کردم زندگیت انقد خوب بشه که صدای قهقهت گوش آسمونا رو کر کنه واسه منم دعا کنید چند روز دیگ ...

مرسی ازت 🥺

ایشالا نتیجه ی خوبی میگیری و راحت میشی ،این دوران رو گذروندم میفهمم چی میگی ...