2777
2789

وقتی یکی با من شوخی میکنه اونم شروع میکنه به خنده یا اونا یه چیزی میگن این ی چیز بدتر میگه انقدر بدم میاددددد از این رفتارششش ک حد ندارهههه💔😭زود هم قهر میکنه یه بار بهش گفتم مسخره بازی در آورد 

یادش میفتم از خودم متنفر میشم جلو همهههه میگه هاا اصلا رو در واسی نداره و پروعهه😡😡😡😡

چیکار کنمممم😡😡😡

۱۷سالته؟ 😐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم جرش میدم😐مسخره 

والا باید برخورد سنگین کنی تا بفهمه یا یه بار مثل خودش به مسخره بگیرش ببینه چ حسی داره یعنی چی زنشو جلو جمع کوچیک می‌کنه مردم زناشون تو جمع تاج سرشون میزارن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وااا چیو نفهمیدی میگم جلو همه شوخی های بدی میکنه باهام یا یکی شوخی کنه دوباره شوهرم بدترش رو میگه

بیا منو بزن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من باشم جرش میدم😐مسخره  والا باید برخورد سنگین کنی تا بفهمه یا یه بار مثل خودش به مسخره بگیرش ...

خیلی رو مخههههه دارم منتفر میشم یکی مثلا از من تعریف مکنه  اینم شروع میکنه ب شوخی های نا جا ک بخندن 😭

خیلی رو مخههههه دارم منتفر میشم یکی مثلا از من تعریف مکنه  اینم شروع میکنه ب شوخی های نا جا ک ب ...

بیخود کرده باهاش سنگین برخورد کن مسخره دلقکه مگ

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
باهاش جایی نرو وقتی علتشو پرسید بگو این رفتار چیپ ومسخره ت رو نذاری کنار دیگه هیچ جا نمیام باهات&nbs ...

آره اینم میشه ولی دوباره شروع ب مسخره بازی میکنه یعنی اجازه نمیده حرف بزنم

یعنی چی؟ چن جا مثه خودش رفتار کنی یا اینکه جلوجمع با شوق و ذوق کاری و انجام بده یا حرفی و بزنه درج ...

جلو جمع ضایع میکنه منو ننم قدرت کلام ندارم خیلیی مثلا بگم ب خنده میگه خفه شو