2777
2789
عنوان

من ذوققق🥲🥰

138 بازدید | 10 پست

اوخ از مامانم پرسیدم نوزادیم و بچگیم چطور بود 

گفتش بابات برات گل آورد همونجا هم اسمتو گذاشت 🥰🥲

چند دست لباس برات خریدیم کوچولو بودی ناز بودی

ولی زمان خواهر برادرت هیچی نداشتیم برا اونا این همه چیز میز نخریدیم 

من پر برکت بود قدمم😌😌🥰

شمام تعریف کنین خوشحال میشم 

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلو هستیم و موهامون طلایی بود و رنگ چشممون عسلی .

مامانم تعریف می‌کنه توی صف بزرگی بودیم بعد ی آقایی از خیلییی جلوتر از صف میاد بیرون میگه میشه عکس بگیرم با دوقلو ها ( ما ) . 🥺 

بابام گفته نه 🤦

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

دوقلو هستیم و موهامون طلایی بود و رنگ چشممون عسلی . مامانم تعریف می‌کنه توی صف بزرگی بودیم بعد ی آق ...

اوخی دو قلو الان چند سالتونه

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤
اوخی دو قلو الان چند سالتونه

۱۸ داریم وارد ۱۹ میشیم 🤭

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بعد ب دنیا اومدن من وضع مامان و بابام خوب شد..رفیقم بعد دنیا اومدنش ورشکست شدن😑

این چیزارو به هم ربط ندین

پا قدم معنی نداره

همه ی بچه ها با خودشون روزی میارن

روزی ک حتما غذا و پوشاک نیس شاید یه بلایی از سرشون گذشته یا حکمت خدا بوده

الهی چ کیوت😘😁

💖🥺