2777
2789

بله عشق خواهرم بعد دوسال برگشت ،الان ازدواج کردن و بچه دارن ،اختلافشون فقط خونه بود 

عشق خودم بعد دوسال برگشت ،من بهش محل ندادم چون اختلافاتمون اساسی و زیاد بود و من الکی وابسته بودم قبلا.

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بله عشق خواهرم بعد دوسال برگشت ،الان ازدواج کردن و بچه دارن ،اختلافشون فقط خونه بود  عشق خودم ...

داغون نشدی بعد از ترک کردن عشقت؟    اکن چی رفت با یکی دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغون نشدی بعد از ترک کردن عشقت؟    اکن چی رفت با یکی دیگه؟

داغون !!! له شدم ،زیر چشمام مثل معتادا گود شد ،صورتم رفت داخل ازربس حرص میخوردم ،رفتم سرکار و به زور تو شغلم پیشرفت کردم ولی سرکار ،روزی نبود که گریه نکنم ،بیچاره همکارای اونموقع من ! 

یه تیکه از قلبم اونموقع کنده شد ،قشنگ حسش میکردم ،ولی الان ترمیم و سخت شده ،دیگه آسون عاشق نمیشه 

چرا رفت ؟ 

شیش سال باهم بودیم ،قرار بود ازدواج کنیم ،خواستگاری هم دوبار اومدن ،افسردگی شدید شدید داشت ،اعتیاد به قرص داشت و سرکار نمیتونست بره،به زور بردمش دکتر و خوبش کردم ( همش گریه میکردم که خدایا چرا منو گیر انداختی) خوب که شد گفت منم توقع دارم چرا به تیپت نمیرسی ! گفتم همه پولامو جمع کردم که وارد زندگی میشیم اذیت نشیم ،زمین خریدم که بدم دستت و ...پول برای خودم نموند ...گفت مگه من بهت گفتم اینکارو بکنی !؟ بعد رفت شهرستانشون و گفت یا میای اینجا یا تموم 

داغون !!! له شدم ،زیر چشمام مثل معتادا گود شد ،صورتم رفت داخل ازربس حرص میخوردم ،رفتم سرکار و به زور ...

با این تعاریف  چه نمک نشناس😥   خب برای بعد دوسال برگشت گفت  چی؟

الان چی دلت دیگه براش تنگ نمیشه؟

با این تعاریف  چه نمک نشناس😥   خب برای بعد دوسال برگشت گفت  چی؟ الان چی دلت دیگه ...

برگشت گفت تو بهترین و قوی ترین دختری هستی که تو زندگیم دیدم بیا باهم کار کنیم و من از شرکت اومدم بیرون ،اومد تهران ،از مشهد اینهمه راه اومد ،نرفتم ببینمش ،تا صبح بیدار موندم از ناراختی و صبحم تصمیم گرفتم به خودم احترام بذارم و بخوابم 

گاهی دلم تنگ میشه ،گاهی هم کلا یادم میره همچین شخصی تو زندگیم بوده ...

من وابستگی شدید داشتم در حدی که التماسش میکردم بهم کم محلی نکنه 😐 عشق بدی روتجزبه کردم ،طرفم سو استفاده گر 

2790
2778
2791
2779
2792