2777
2789
الان بیمارستان نیمه همون شونزده تومن اینا میشه....فقط امام خسین فک کنم کمتره.....رضوی هم ۲۵تومنه&nbs ...

خیلی گرونه، ولی اگه بدونم مسلمون هستن و منو‌لخت به پرستار مرد نشون نمیدن خوبه 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرونه، ولی اگه بدونم مسلمون هستن و منو‌لخت به پرستار مرد نشون نمیدن خوبه 

ن من موسی بن جعفر رفتم البته کفت زایمانم طبیعی بدون درد بود....عالی بود اصللا بخش زایمان زایشگا مرد ندیدم حااالا باز سزارین اتاق عمل اینا رو نمیدونم ...بچه چندمته

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الان بیمارستان نیمه همون شونزده تومن اینا میشه....فقط امام خسین فک کنم کمتره.....رضوی هم ۲۵تومنه&nbs ...

امام حسین زایمان طبیعی بابیمه ۵ تومان و زایمان سزارین با بیمه ۶ یا ۷ تومن ..... خب اتاق خصوصی هم قیمتش جدای

امام حسین زایمان طبیعی بابیمه ۵ تومان و زایمان سزارین با بیمه ۶ یا ۷ تومن ..... خب اتاق خصوصی هم قیم ...

اره امام حسین ارزونه من دو سال پیش موسی بن جعفر طبیعی بدون اتاق خصوصی زایمان داشتم هفت تومن شد...اونوقت امام حسین دو‌تومن بود.....

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

مرسی عزیزم ، اسمشون یادت نیست ؟  خودتون بچه چندم رو داشتین؟

نه عزیزم اسم کوچیکش یادم نیست بچه دوم و اینکه از اولی ( اولی سمنان بودم) خیلی راحت تر بود عملم و بعدش .. حتما آناناس یا کنسروش بخور که کمک میکنه زخمت زود خوب شه سرتو اصلا تکون نده سعی کن صحبت نکنی شب اول مایعات بخور نسکافه چای خیلی کم رنگ .. بعد عمل سینت ماساژ بده تا شیر بیاد شیر دوش با خودت ببر بیمارستان ..اینارو هم گفتم شاید لازمت شد

نه عزیزم اسم کوچیکش یادم نیست بچه دوم و اینکه از اولی ( اولی سمنان بودم) خیلی راحت تر بود عملم و بعد ...

دستت طلا ، بی حس شدی ؟ 

من وحشت دارم از بی حسی ، بی هوشی قبول نمیکنن؟

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃