2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اولی خیلی اذیتم میکنه

203 بازدید | 12 پست

این چندماه بامدرسه رفتنش منم پیرشدم لجباز یدنده.مثلا میخواد روخوانی کنه یچیزی رو ازعمد اشتباه میخونه درحالکیه درسش عالی.بخواد از رومتن بنویسه انقدر میگم یعنی ذله میشم من.دیونم کرده الانم پاشده گریه میکنه هم مینویسه هم گریه می‌کنه من موندم این چجوری درسش خوبه تومدرسه اماتوخونه ب حرفم گوش نمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی ارزه بخاطر درس فضای خونه رو متشنج کنی و صدای گریه بچت بپیچه هردوتون اذیت بشید 

بزارید درسشو فق توی مدرسه بخونه، من خودم درسم عالی بود ولی توی خونه عمراااااا کتاب باز میکردم همش تو مدرسه اوکی بودم هیچ مشکلیم نداشت 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

مدارس که دیگه اخرشه بیخیال

لچه های من امروز روز اخر مدرسشون بود

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دخترمنم همینجوریه معلمش گفت راحتش بزار اذیتش نکن گناه داره از درس زده میشخ

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
مدارس که دیگه اخرشه بیخیال لچه های من امروز روز اخر مدرسشون بود

ب سلامتی گلم 

پسرم کلاس اول هست تا آخر اردیبهشت برن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نمی ارزه بخاطر درس فضای خونه رو متشنج کنی و صدای گریه بچت بپیچه هردوتون اذیت بشید  بزارید درسش ...

خب نمیشه که کلی تکالیف برای خونه دارن انجام ندادن دعواشون میکنه معلمشون چندبار انجام نداده بود میگه خانمم چپ چپ نگام میکرد یجوری حرف میزد باهام

ب سلامتی گلم  پسرم کلاس اول هست تا آخر اردیبهشت برن

سلامت باشی

اینجا بخاطر گرمای هوا زودتر تعطیل میشن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب نمیشه که کلی تکالیف برای خونه دارن انجام ندادن دعواشون میکنه معلمشون چندبار انجام نداده بود میگه ...

خب اشکال نداره بگو اذیت کنی کمکت نمیکنم  بذار از طرف معلم فشارباشه

مثلا بگو تا فلان ساعت وقت دارم بهت برسم