2777
2789
عنوان

ویروس

205 بازدید | 19 پست

سلام من ویروس گرفته بودم و باردارم یعنی سرماخورده بودم بدن درد و اینا گفتم برم ماما 

بعد گفت علائم سقطه بدون اینکه فشارمو بگیره بدون اینکه چیزی بپرسه😭

گفت برو سنو رفتم سنو اومدم آقا سنوهه گفت تو الان خونریزی داری گفتم نه گفت الان خونریزی میگیری سریع برو بیمارستان😭😭😭بچها بخدا که قلبم همونجا یه لحظه وایساد از غمه حرفش و از ترس رفتم دکتر گفت فردا بیا برات نامه بنویسم واسه سقط گفت قلب نداره و .... اخه😭😭😭😭😭نمیدونم چرا و چطور😭😭😭😭😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ماه پیش رفتم سنو ۴ بعدی ۱/۱۷ گفت ۵ هفته و ۵ روز  حالا بعد یکماه رفتم نوشته برام ۷ هفته و ۱ ...

سنو چهار بعدی چرا؟! 

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اولین سنوگرافی که گرفتم رفتم سنوی ۴ بعدی  برج ۱۱ هفدهم  اولین روز و آخرین روزش بعد ۵ الی ...

شما الان ۱۳ هفته تمام هستی نه ۱۰ هفته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم دیروز رفتم دکتر حالم خوب نیست الان  چون گفتن برو بستری شو

باید کورتاژ بشید احتمالا