2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا این موزیک خیلی ناجور بود ، بچه ها گناه دارن بشنون

خب لچه ها فرهنگ گوش کردنش رو یاد بگیرن یا گوش ندن 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
خداییش  ابتذال تو موزیکش خیلی زیاده

اینو قبول مدارم چون واسه ایرانیه  فقط اینجوریه که یه هنرمند این همه هیتر داره امینم که معروف ترین رپر جهانه مامانشو فوش کش کرد تو یه آهنگ همه پشتش در اومدن و باهاش جور شدن امت تتلو چی.....

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
دلیل فحش دادن چیه اخه؟؟

چون حس واقعی رو نشون بده و حقیقتو به نقش بکشه تو اگر یکی آزارت بده شکنجه بشی از دستش بهش فوش نمیدی خدایی نمیدی؟

چون حس واقعی رو نشون بده و حقیقتو به نقش بکشه تو اگر یکی آزارت بده شکنجه بشی از دستش بهش فوش نمیدی خ ...

خانم وزیری جز حرف های رکیک واقعا چیزی نبود

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

خانم وزیری جز حرف های رکیک واقعا چیزی نبود

یکی میگفت مهم نیست حقیقت چیه مهم اینه چی دوست داری ببینی داستان خانوم وزیری رو بهش دقت کردی؟!خداییش؟داستان خانوم وزیری واسع یه دختره که وقتی خوب بوده و پاک بوده تتلو و اون مرد میخواستش و دوسش داشته و آنقدر خودشو دستمال اینو اون کرده و روحشون کثیف کرده که اون مزد دیگه دوسش نداره و حالش ازش بهم میخوره که میگه اگر قربونم بری دیگه نمیخوامت حالا این داستان زیاد جلی مانور نداشته و اگر به سبک یه موزیک پاپ و بدون فوش ساخته می‌شد جذابیتی نداشت و برای مانور بیشتر این آهنگو تو سبک سمتی و شاد خوند و توش فوش داد که حقیقت شاد ببینن مردم که قدر پاکی رو بدونن وقتی میگم اون موقع ترگل بودی مارو نخواستی حالا که جر خوردی مارو میخوای .....میمون این بیت هم خنده داره هم این داستان رو توش نشون میده و هم حقیقته اگر میگفت اون موقع که میخواستم منو نخواستی ایچ جذابیتی نداشت به خاطر همین میگم اون فوش نیست بیشتر وقتا فوش هست اما اون فوش لازم بوده که اون حس رو انتقال بهه