2777
2789
عنوان

کراشم و رلش ..........

254 بازدید | 21 پست

حدود سه ماه یا کمتر با هم نبودن، امشب دیدم همو فالو کردن باز......... میدونی از چی ناراحتم ؟ خدایا نمیدونم چجوری ، ولی برا منم درست کن ، منم دل دارم ، چند سالی یبار پیش میاد از کسی خوشم بیاد..... چرا باید جوری باشه دلم خون شه وقتی دو نفر (نه هر دو نفری....) بهم برمیگردن. 

خدایا ی عشق دوطرفه به منم بده که فقط همدیگرو بخوایم ، سرش به تنش بیرزه ، بعد اینهمههه تنهایی ، حقم ی آدم درست و حسابیه ، خیلی دلم شکسته خیییلی 😔😔😔😔 ملت آزادن ، تو تمام مدت دختره با پیج باز انواع واقسام عکسا باانواع آرایشا رو میذاشت ، شبانه با دوستا دوردور ، و عملی و خوشگله ، صورت کاملا بی نقصی داره ، من باید بااینا رقابت کنم............. چقدددر درآوره 

خدایا بین ۸ میلیارد جمعیت ی نفر ازت میخوام................ با عشق دوطرفه و الساعه ، الساعه ، الساعه ، نمیدونم چجوری ولی برسونش . به پهنای صورتم دارم اشک میریزم..........

😭😭😭😭😭😭😭

الان صدای سرفه مادرم اومد ، خواستم بگم حالا که غر زدم ، بذار بگم خدایا شکرت هم ... چون امشب حالش خوب نبود ، گفتم نکنه از پیشم ببریش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر ناراحت شدم واست اسی🥲یکم سعی کن آروم باشی عزیزم

دلم خونِ 😭

ببین الان ی تاپیک ازت دیدم نوشتی برم به کراشم بگم روت کراشم ؟ هیچوقت نگو اگه نمیخای همون چنددرصد احتمال بهش رسیدنو صفر کنی .

باید نخ بدی فقط . من قبلا  یکی دوبار گفتم... بد توهین دیدم . تو نکن ....

چرا انقد عجله میکنی!؟ بذار اول لاشی ها و هول ها برن! جنس خوبا دیر خودشونو رو میکنن

عجله نمیکنم. دیگه بچه نیستم. بسه تنهایی . خونوادم خیلی خنثاس. هوس ی دوردور معمولی تو شبم به دلم مونده ، سختگیر ، زورگو ، خستم از همهههههه چی 😭😭😭😭😭

دلم خونِ 😭 ببین الان ی تاپیک ازت دیدم نوشتی برم به کراشم بگم روت کراشم ؟ هیچوقت نگو اگه نمیخای همو ...

اصن من اونو خیلی وقته دیگه ندیدم که بخوام بهش بگم ولی اگه یه روزی قرار باشه باهاش سر صحبت باز بشه و حرف بزنم باهاش هیچوقت نمیگم بهش ازت خیلی وقته خوشم میاد و ...🥲شایدم هیچوقت دیگه نبینمش

توام تروخدا سعی کن آروم باشی،باشه؟🥲

صدتو واسه کسی بذاری باختی

اصن من اونو خیلی وقته دیگه ندیدم که بخوام بهش بگم ولی اگه یه روزی قرار باشه باهاش سر صحبت باز بشه و ...

کاش میشد منم طعم آرامش و عشق دوطرفه رو بچشم..... اصلا موندم تو کاروبار خدا ، مگه من چمههههه ، یادمه خوب میدونستم قیافم خوبه ، ولی میگفتم کاش منم خوشگل بودم، مادرم عصبانی میشد .... ولی من میدونستم چمه.... وقتی کسی که دوسش داری بهت بی‌توجه هست ، انگار هیچی نیستی ، احساس میکردم اون آدم ی تیکه از وجودمه........ بعد اون دیگه عاشق نشدم مثه اون ، فقط چندسالی یبار ممکنه ببینم کسی بهم میخوره و ازش خوشم بیاد زیاد .... همین . هیچ دوستی ندارم خستم ، بچه هم نیستم بگم ۲۰ سالمه ، نمیدونم چی بگم به خدا پادرمیونی کنه برام.... 

کاش میشد منم طعم آرامش و عشق دوطرفه رو بچشم..... اصلا موندم تو کاروبار خدا ، مگه من چمههههه ، یادمه ...

منم شده تا حالا از کسی خوشم بیاد و باهاش وارد رابطه بشم ولی بعد یه مدت فهمیدم اون رابطه یه طرفه بوده و واقعا ضربه خوردم الان دقیق درکت میکنم چی میگی

صدتو واسه کسی بذاری باختی

منم شده تا حالا از کسی خوشم بیاد و باهاش وارد رابطه بشم ولی بعد یه مدت فهمیدم اون رابطه یه طرفه بوده ...

من با هیچکس نبودم تا حالا ..... هیچ بنی بشری 🙂

بندرت از کسی خوشم میاد ، که اونم اینجوری مثل این تاپیک 

فقط مگه خدا خودش کسیو بفرسته سمتم.... مگه خودش پادرمیونی کنه . من دیگه خستم از تنهایی ، من تلاشامو کردم ، خورد شدم بقدر کافی ، واسه اینم گاهی میزد به کلم با پیج ناشناس برم بهش بگم . ولی گفتم اگه بلاکم کنه ، دیگه با هیچ پیجی نمیتونم پیجشو ببینم و ممکنه بفهمه منم. چطور؟ چون با پیج اصلیم پیج فروشگاهشو چندباری ریپلای زدم........ نمیدونم تو دایرکتش به چه شکلی درمیاد چتم... 

منم شده تا حالا از کسی خوشم بیاد و باهاش وارد رابطه بشم ولی بعد یه مدت فهمیدم اون رابطه یه طرفه بوده ...

و اینکه خب بخودم گفتم بسه دیگه حماقت ........

خوشش بیاد ، خودش میاد ............