2777
2789
سلام بله

میخواستم بپرسم اگه کسی از عکس مدارک سو استفاده کرد و‌کارت بازرگانی گرف اگه مالیات برام بیاد میتونم اعتراض کنم

اخه میگن اول باید بدهی مالیاتی صاف شه بعد اعتراض

♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخواستم بپرسم اگه کسی از عکس مدارک سو استفاده کرد و‌کارت بازرگانی گرف اگه مالیات برام بیاد میتونم ا ...

بله اول باید بدهی پرداخت بشه بعد خیانت در امانت کیفری و بعد به استناد اون مطالبه وجه حقوقی

بله اول باید بدهی پرداخت بشه بعد خیانت در امانت کیفری و بعد به استناد اون مطالبه وجه حقوقی

الان با یه وکیلی حرف میزدم میگف اونطور نیست که اول بدهی مالیاتی باید پرداخت شه میشه اعتراض کرد مراحل داره

نمیدونم دیگه هرکی یچیز میگه😣😣

♥️♥️

الان با یه وکیلی حرف میزدم میگف اونطور نیست که اول بدهی مالیاتی باید پرداخت شه میشه اعتراض کرد مراحل ...

اول پرونده کیفریتون رو به نتیجه برسونید رای دادگاه رو ببرید اداره مالیات تا مالیات رو کنه

اول پرونده کیفریتون رو به نتیجه برسونید رای دادگاه رو ببرید اداره مالیات تا مالیات رو کنه

اگه احتمال زیاد بدم شرکتی که مدارک شناسایی مو گرفتن میتونن خیلی راحت ازش سو استفاده کنن کاری برای پیشگیری میتونم انجام بدم؟مثلا صورتجلسه اگاهی یاهرچیزی

♥️♥️

عزیزم متوجه نشدم واقعا

اگه جعل صورت گرفته باشه و به تبع اون بدهی مالیاتی راه قانونی داره که مالیات رو‌ندیم و‌شکایتمونو پیگیری کنیم؟

♥️♥️