2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه

اخه شنیدم  وقتی به یکی در حد مرگ علاقه یه طرفه داشته باشی  هرچی بیشتر پیگیر شی  انگار دور تر میشه ولی بیخیال شی بیشتر میاد سمتت 

بعضیا میگفتن کراششون بعد از اینکه دیگه روش کراش نبودن اومده سمتشون

اره

قانون جذب که اینو میگه 

تجربه هم همینطور 

قشنگ دوسال از عمرم به فکر کردن به پای یکی سوخت 💔 بعدش که فراموشش کردم ... اومد پیام داد! هعی... دوباره من دارم یه سال دیگه رو صرف فکر کردن بهش میکنم

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
اخه شنیدم  وقتی به یکی در حد مرگ علاقه یه طرفه داشته باشی  هرچی بیشتر پیگیر شی  انگار ...

اگه پیگیر شی اره  اما یمدت بیخیال شی ممکنه بیاد سمتت ممکنم هست اصلا نیاد  یا بهت فکر نکنه بستگی ب جذب خودت داره 

اگه پیگیر شی اره  اما یمدت بیخیال شی ممکنه بیاد سمتت ممکنم هست اصلا نیاد  یا بهت فکر نکنه ...

خب همون دیگه

تا بیخیالش میشدم میومد پیام میداد

حقیقت اینه همدیگه رم دوست داشتیم ولی نشستیم دودوتا چهارتا کردیم دیدیم هیچ جوره نمیشه :) 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
خب همون دیگه تا بیخیالش میشدم میومد پیام میداد حقیقت اینه همدیگه رم دوست داشتیم ولی نشستیم دودوتا ...

حالا من میترسم  بهش فکر نکنم دیگه اونم بیخیال شه😂 نمیدونم چ حسیه ک همچین فکری دارم میگم تا وقتی من بیادشم اونم هست اگه نباشم فراموشم میکنه

حالا من میترسم  بهش فکر نکنم دیگه اونم بیخیال شه😂 نمیدونم چ حسیه ک همچین فکری دارم میگم ...

نه راستش همچین چیزی نیست 

یه مدت رها کن  بعد یکوچولو در حد دوستی و غریبه بهش فکر کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز