2777
2789
عنوان

اینقدر فکر تو سرمه خواب ندارم

78 بازدید | 7 پست

پول ندارم جهزیمو کامل کنم

شوهرم هم همینطور ولی اون مغروره به زبون نمیاره بازاریه جدیدا فروشش خیلی کم شده

کمتر از یک ساله وارد ی لاین ارایشگری شدم مشتری ندارم

دنبال ی کار دیگم 

چیکار کنم بنظرتون؟

شرایط بد خرابه

میگما بنظرتون کار گیفت عروسی جواب میده؟

همه میگن از دوران نامزدی لذت ببر فکر میکنن ۳۰ سال پیشه ک همه چیز ارزون بود دخترا اصلا متوجه نمیشدن چجور پول جهیزیه جور میشد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فکر کردنم چیزی درست نمیشه 

همع ی کارا زمان بره

حتی همین گیفت و اینا 

مشتری جلب کردن سخته

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم چندسالته 

۲۵ سال

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه  شوهرت   همراهیت میکنه،فقط ضروری هارو بخر

۱۳سال پیش هم که ارزونی بود،من و همسرم  فقط ضروریاتو   خریدیم.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با فکر کردنم چیزی درست نمیشه  همع ی کارا زمان بره حتی همین گیفت و اینا  مشتری جلب کردن ...

تو شهر ما اوضاع هر کی ارتباط داره خوبه

یعنی دوست و رفیق بلاگر داره مشتری هم داره

ی جورایی گروهی شده مشتریا فقط بین ی عده میچرخن

اگه  شوهرت   همراهیت میکنه،فقط ضروری هارو بخر ۱۳سال پیش هم که ارزونی بود،من و همسرم   ...

واقعا همینطوره بخوام هم نمیتونم بخرم

پلوپز و فر ندارم

پرده و اینه کنسول و میز تی وی و جا کفشی ندارم

۳ تا پتو و تشک بالشت ندارم