2777
2789

برای تهیه این بلدرچین شکم پر ابتدا مواد داخل شکم بلدرچین را درست میکنیم . پیاز را پوست کنده خلالی خرد میکنیم ، داخل تابه درکمی روغن تفتش میدهیم ، سپس گردو را که از قبل آسیاب کردید را اضافه کنید ، کمی با پیازها که تفت خورد کشمش ها و بعد از آن زرشک ، زرد چوبه ، فلفل را اضافه میکنید ، به مدت یک دقیقه که روی حرارت ماند زیر تابه را خاموش کنید . الان باید شکم بلدرچین را از موادی که با هم تفت دادید ، پر کنید و با نخ بلند شکم بلدرچین را بدوزید و پاهای بلدرچین را محکم ببندید .

با برس که برای چرب کردن تابه بکار میبرید اکنون همه قسمت بلدرچین را زعفران بمالید . کره داخل ظرف ریخته و پیازهای که خرد کردید را در کره تفت دهید ، و کمی رب و نمک بهش اضافه کنید ، بعد از کمی تفت خوردن کمی آب بهش اضافه کنید ، وقتی آب جوش اومد ، بلدرچین ها را که سرخ کردید بچینید در داخل ظرف و درش را ببندید ، بعد از یک ساعت جوجه ها را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد . و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه غذا رو سرو کنید 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دستور کامل نیست گلممراحل پخت تو قابلمه رو میخوام و اینکه چقدر بپزه

سلام عزیزم من برحسب اتفاق تاپیکای قبلتو خوندم ، شرایطم تقریبا مث شما بود طلاق گرفتم بااینکه بچم پیشمه شرایط روحی بدی دارم می‌دونم شماهم چی کشیدی، بعدش که جلوتر اومدم تاپیکای جدیدتونو خوندم به جون بچم خببییلی خوشحال شدم از اینکه خدا براتون معجزه کرده ، منم از امام رضا گله مندم چون ما ماه عسلمونو مشهد رفتیم امام رضا برای زندگیمون ضامن نشد ، ازش ناراحتم .

برای شما خوشحال شدم خیلی التماس دعا دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز