2777
2789

شرایط کتابخونه همینه دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه اینطور باشه کل کتابخونه های جهان بابد درش تخته بشه که😕

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای اینکه افراد بیشتری اون کتابو بخونن و میبینی خوشت میاد میری ی نسخه میخری به نفع ناشر هم هست اینجوری و وقتی با کتاب خوندن اشنا بشی کتابهای بیشتری میخری فرهنگ کتاب خوانی بیشتر میشه 

خدایی این سوالا چیه نصف شبی ذهن ادمو درگیر میکنه🤕

برای اینکه افراد بیشتری اون کتابو بخونن و میبینی خوشت میاد میری ی نسخه میخری به نفع ناشر هم هست اینج ...

من‌دوره هایی رو دارم ک یسریاش چرته و یه سریاش چرت نیست ولی نمیزارن بزارمشون 🙁

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

شما از کجا میدونید که در این مورد مشکلی نداشتن یا نگفتن

همیشه انتقاد و زد و خورد بین دو طرف بوده و از وقتی تیتراژ کتابا اومده پایین بیشترم شده

نمیشه که کتابخونه رو تخته کنن چون ناشر ضرر میکنه خیلی وقتا هم طرف کتابو میخونه تمایل داره بخره و برای همیشه داشته باشه

کاری هم که مثلا دولتا انجام میدن حمایت از ناشره یا سوبسید دادن به کاغذ و ...

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون