2777
2789
نه کسی که ساعت ۱.۵ شب تو نینی ستیت دنیال انکیزه قبپلیه جای برنلمه ریزی درس خوندن کاز۸ایی که باعث قبو ...

بله کاملا حرفتونو‌ قبول دارم ، ممنونم چشم 💖🌺

فقط به یه حال خوب نیاز داشتم 🥲

کاربری دست دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بخواب ایمانت بخدا این مسخره بازیا چیه دختر 

چشم ، شبتون بخیر 😍💖

واقعا مرسی تنها آدم حق گویی که توی سایت دیدم 

یه دلسوز واقعی 

براتون دعا میکنم 

واسه شما هم یه ایه الکرسی و حمد خوندم💖🫂

کاربری دست دونفره
بله کاملا حرفتونو‌ قبول دارم ، ممنونم چشم 💖🌺 فقط به یه حال خوب نیاز داشتم 🥲

من کی خونه میخرم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اونی که باید بفهمه میفهمه شما ۷یچ تخصیصی نداری و فکر میکنی حس ششمی هستی چی میدونی راجب کنکور؟😐

۷یچ چیه

شما اول سواد نوشتن یاد بگیر بعد برو سراغ کنکور

پشت کنکوری هستی

حق داری ناراحت باشی

اما من نظر بدی تاحالا راجب کنکور ندادم

اشتباه نگرفتی

چشم ، شبتون بخیر 😍💖 واقعا مرسی تنها آدم حق گویی که توی سایت دیدم  یه دلسوز واقعی  برا ...

برو کمپ گوشیو بنداز اشغالی که حتی اکع کارت کشید بمونی از قبل اماده ساعت مطالعه خوب و تست ززنی باشی  یادت باشه ! کع تپ اکه میخوای پشت کنکور بشینی از الان باید بشینی و غکه میخوای ثبول شی باید بازم خوب بخونی  پس!؟ درست کن خودتو از هیجچشک توقع نداشته باشو با عرضه عمل کن

۷یچ چیه شما اول سواد نوشتن یاد بگیر بعد برو سراغ کنکور پشت کنکوری هستی حق داری ناراحت باشی ام ...

ببین گه نخور خب! کنکوریم خیلی هم خوشحالم چون مثل توعه دوزاری ضعیف نیستم از سال دهمم درس خوندم امسالم کنکور خوبی دادم غلط تایپی هم پای ثابت پیامام هست و اکثر افراد میفهمن نه تنها سواد کنکور نداری عاشق جلب توجع با تاپیک ۸ای حس ششمی بلکه ایکیوتم پایینه و سعی در تخریب منی که میفهمم داری ص..... کن بزار دختره درسشو بخونه احمق دوزاری پلشپ

ببین گه نخور خب! کنکوریم خیلی هم خوشحالم چون مثل توعه دوزاری ضعیف نیستم از سال دهمم درس خوندم امسالم ...

چقدر بیتربیتی دوزاری توهیتی همراه خانوادت که ادب یادت ندادن

ایشالله بمونی پشت کنکور وبه هیچ جا نرسی

خودت متوجه شدی چه فرمودی

میشه جواب منو بدی تورو خدا دعات میکنم 

فرهنگیان دعوت به مصاحبه میشم 

درمورد ایندم هرررررچی حس‌میکنی بگو 

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
@گرگ_برفی   عزیزم اگه میشه درخواستمو قبول کن من در عوض اینکه جواب چند تا سوالمو بدی برات ف ...

باشه 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥