2777
2789

سلام 

اول بگم كه من خودم يه پسر دارم وانقذ شيطونه كه بچه  نميخوام 

اما دوستم و شرايطشو ميگم شما بگين با اين شرايط بياره بهتره يا نه

اول اينكه يه بچه داره خونه و ماشين و شوهرش شغل خوب و پول و همه چي دارن جوري كه من خودم گاهي اوقات حسادت ميكنم 

به معناي واقعي انگار چيزي كم ندارن حالا من ميگم همين يه بچه كافيه بشين زندگيتو بكن ولي خودش چون سنش داره ميره بالا دوست داره يكي ديگه هم بياره

الان ٣٥سالشه

فقط وسواس فكري زيادي داره همش ميگه نكنه بچه دوم اوتيسم بشه يا مشكلي و بيماري داشته باشه روزهاي خوب زندگيمو بخوام مريض داري بكنم

منم ميگم ريسك نكن خدا همه چي بهت داده بشين لذت ببر 

اينم بگم بچه اولش سالمه 

نظر شما چيه 

بچه دوم آوردن لذتش بيشتره يا اينكه الان از دارايي هاش لذت ببره

بچش چهار سالشه 

ممنون

بچه دوم خیلی خوبه. انگار لذت ببشتری داره. من شرایط ندارم اگرنه سومی رو هم می آوردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا جاش من بودم میاوردم

ولی در نهایت خودش میدونه دیگه

من سنم کمه هنوز جرئت اوردن دومی نکردم هرچی صلاح خدا باصه اما چون سنم کمتره انگاری فرصت دارم هنوز هی دست دست میکنم اما اگه ۳۵ سالم بود درنگ نمیکردم تک فرزندی دوست ندارم.اشکارا میبینم پسرم ک ۴ سالشه چقد روابط اجتماعیش نسبت به اونا ک خواهربرادر دارن ضعیف تره

البته بسته به اخلاق بچه ام هستش.پسرم خیلی خود رای و لوس

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

نمیشه برا همه یه نسخه پیچید اگه اعصابش رو داره پولدار هم که هست و میتونن پرستار بگیره خوبه بنظرم

مشكلش ترس از بيماري هايي مثل اوتيسمه كه تو هيچ ازمايشي نشون نميده

والا جاش من بودم میاوردم ولی در نهایت خودش میدونه دیگه من سنم کمه هنوز جرئت اوردن دومی نکردم هرچی ...

البته ترساش طبیعیه

بچه اول ادم انگار خام،ترس زیادی نداره

ولی دومی استرس بیشتر

منکه اینجور شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین همه ی اینا به این ربط داره که مادر از نظر جسمی و روحی اقتصادی توانایی پرورش یه کودک دیگه رو داشته باشه،اگر افسرده و مضطرب بره دنبال درمان بعد اقدام به بارداری کنه.قشنگیش به اینه که زندگی شلوغ تر و گرم تری داری ولی در عین حال بتونی چالش های برخورد و احساسات دو بچه رو هم خوب مدیریت کنه،

والا جاش من بودم میاوردم ولی در نهایت خودش میدونه دیگه من سنم کمه هنوز جرئت اوردن دومی نکردم هرچی ...

خيلي ترس از بيماري بچه ها داره 

تو ني ني سايت عضو هستش

هي ميبينه مادرا بچه هاشون مريضن استرس ميگيره

البته ترساش طبیعیه بچه اول ادم انگار خام،ترس زیادی نداره ولی دومی استرس بیشتر منکه اینجور شدم

من سر پسرم كه زير حرف زد ميرفتم يه مركز مشاوره 

انقد بچه هاي مشكل دار زياد بودن كه تازه فهميدم چقد راحت  بودم تو بارداري 

همونجا تصميم گرفتم قيد بچه دوم رو بزنم

من سر پسرم كه زير حرف زد ميرفتم يه مركز مشاوره  انقد بچه هاي مشكل دار زياد بودن كه تازه فهميدم ...

اره این دست بیماریا زیاد شدن اما خب اگر اینجور باشه نباید کاری کنیم مسافرت نریم چون خطر تصادف هست خطر سقوط هواپیما هست،نخابیم خطر مرگ هست،نخوریم خطر خفه شدن هست،خلاصه باید توکل کرد به خدا

اگر دودله و قرارع بیارع زودتر بیاره بهتره چون سنش داره میره بالا سختتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40