خانما من یه سال و پنچ ماه ازدواج کردم یه بارداری پوچ داشتم ک خود ب خود سقط شد و یه بارداری خارج از رحم داشتم ک یکی از لولهامو برداشتن ودوبار باردار شدم ک یهو ب لکه بینی افتادم و سقط شد ت پنچ هفته کیسه فقد بود تازه هم باردار شدم ک ت پنچ هفته دوبار رشتش متوقف شد و افتاد تاحالا ازمایشم ندادم ن من ن شوهرم حالا بنظرتون مشکل از منه یا شوهرم بنظرتون با قرص امپول دارو مشکلمون حال میشه میتونم بچه سالم داشته باشم یانه تروخدا جواب بدین تروخدا🥺🥺
فقط اینکه دیگه باردار نشو تا دکتر متخصص سقط مکرر پیدا کنی.
دکتر متخصص سقط مکرر..
نه دکتر زنان و زایمان.
توتهران. دکتر سهیل عارفی که دکتر خودم بود. عالیه.
و دکتر رزاقی.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم. دختر عمه منم اینطوری بود. مشکل از شماست احتمالا. باید زیر نظر پزشک باردار بشی و دائم تحت نظر باشی. به نظرم کار خطرناکی می کنی هی باردار میشی و سقط می کنی. اگه یه بار دیگه نطفه تو لوله ی سالمت شکل بگیره چی؟! اونوقت اون یکی لوله رو هم از دست میدی. حتما با پزشک برو جلو و باردار شو.