2777
2789

یه مدتیه خیلی بی حالم و حوصله ندارم یعنی زود خسته میشم بیشترش بخاطر بچه اس که خب سختی های خودشو داره با اینکه الان ۱ سال و خورده ایش شده.

ولی خب رابطه ام با شوهرم خیلی سرد شده منظورم ج....ن.س...ی . به نظرتون این عادیه؟ 

یعنی مثلا وقتی میاد من خستم یا ادامادگی ندارم قبلا اصلااااا اینجوری نبود.

بچه ها واقعا نیاز دارم به کمکتون لطفا به دید خواهری بهم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چطور ؟ رابطه نمیخواد ازت؟

چرا اونم میاد ولی من خیلی استقبالی ندارم و چون قبلا داشتم متوجه این تغییره شده.

من میدونم اگه اونم سرد بشه اصلا خوب تیست و نگران همینم

نه عادی نیس به نظرم من که شنیدم رابطه آدمو سرحال میکنه چرا همه ازش مینالن

من خودمم قبول دارم حرفتو ولی این مال قبل بچه دار شدنه . انقدر من و از صبح تا شب با این بچه ام که دیگه واقعا نه توانشو دارن نه حالشو . سرم گرمه انگار

اصلاح سبک انجام بده

احتمالا بدنت رو ب سردی رفته

سعی کن هر روز عسل بخوری یه قاشق

غذاهاتو مصلح کن

وقتی شوهرت میاد طرفت حتی اگ حوصلت نکشه یکم ک باهم بگذرونید توام حوصلت میاد سرجاش و اوکی میشین

هر وقت شوهرتون میاد طرفتون پسش نزنید خیلی تاثیر منفی هم روی شوهرتون و هم روی زندگیتون داره

حق داری خب از خستگی حالی به ادم نمیمونه منم اینطورم اصلا حوصلم نمیگیره شب بیدار بمونم برااین قضیه

من تنها ترسم سرد شدن شوهرمه . چون من الان تو این شرایطم و قطعا اون مثل قبله

من خودمم قبول دارم حرفتو ولی این مال قبل بچه دار شدنه . انقدر من و از صبح تا شب با این بچه ام که دیگ ...

چی بگم حالا بع نظرم به فکر زندگیتی یع وقتیم کنارش برا دوتاتون بزار

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
چرا اونم میاد ولی من خیلی استقبالی ندارم و چون قبلا داشتم متوجه این تغییره شده. من میدونم اگه اونم ...

گل سرخ از عطاری بخر شب تا شب دم کن بخور 

شکوفه سنجد هم خیلی خوبه

سعی کن رو خودت کار کنی

من اینجوری شدم بچه هم ندارم ولی دیگه میلی ندارم 

البته خیلی دارما خیلی ، منتهی به شوهرم ندارم از بس خیانت کرد 

متأهل