2777
2789
عنوان

منو و همسرم تصمیم گرفتیم بیاین بگم

1431 بازدید | 57 پست

من 24 اون33

همسرم ادم خوبیه

ما حدودا سه ماهی هست عقد کردیم و زیر یه سقفیم همه چیزم داریم میخوایم بچه از  پرورشگاه بیاریم و واقعا تصمیم گرفتیم اینکارو بکنیم نه برا ثوابش و اینا چون میخوایم بچه ایی که خانواده موجه ایی نداشته هم صاحب خونواده بشه در مورد روندش هم پرسیدیم یکسال طول میده بنظرتون همچین کاری کنیم یا نه گفتن باید قبلش زمین خونه یا یه حساب بانکی بنامش بزنید من میگم یه تیکه کوچیک زمین داریم برا اینده بچه ایی که میخواد بیاد و بچه خودمون هم براش یه تیکه زمین تا اونموقع میخریم نه از سر ترحم میخوایم بیاریم نه دلسوزی دوست داریم یکی که هم خون خودمون نیست و بزرگ کنیم مهر و محبت کنیم بهش و به چشم واقعی بچه نگاش کنیم بنطرتون به ما میدن تصمیم درسته خوبه؟ 

فرهنگتون خداست 

اصن دمتون گرم 

عالیه

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه!

اگ خودت قصد بارداری داری 

بچه از پرورشگاه نیار

چون ناخداگاه تفاوت میزاری بین بچه خودت و اون بچه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نکنید اینکارو، بذارید یکسال از زندگی مشترکتون بگذره بعد، شما اول ببینید زندگی با هم چه جوریه بعد با به بچه دیگه، ببخشید احساس میکنم تصمیمتون احساسیه ...

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
نه! اگ خودت قصد بارداری داری  بچه از پرورشگاه نیار چون ناخداگاه تفاوت میزاری بین بچه خودت و ...

حقیقتش چه فرقی میکنه کی دنیاش اورده مهم اینه تو بغل من اولین حرفاشو زده ور گوش من افتاده زمین گریه کرده من نوازشش کردم کی زاییده که مهم نیست شوهرمم خیلی دوست داره

عزیزم به کسایی که مشکل باروری  نداشته باشن به راحتی بچه نمیدن و اگرم موافقت کنن بچه بالای دو سال که مساله پزشکی داره و معمولا هم پسر میدن.

در هر صورت نیت قشنگی دارید ولی به خودتون زمان بدید که زندگی خودتون قشنگ شکل بگیره و مطمین بشید که احساسی تصمیم نمیگیرید.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.